Apple ngarayakeun ulang taun ka-XNUMX tina iPhone, tapi "anu pangsaéna henteu acan sumping"

Sejarah 10 taun iPhone

Dinten ieu 9 Januari, 10 taun saatos presentasi iPhone munggaran, iPhone anu pencét pasar 6 bulan saatos presentasi na.

Produk Apple tinggaleun di 2016

Produk Apple tinggaleun di 2016

Taun ayeuna bakal réngsé sareng di 2016 Apple parantos ngantunkeun sareng de-katalogkeun rupa-rupa produk hardware sareng software. Hayu stock

AirPods ngaluarkeun kalemahan Apple

AirPods parantos ngaluarkeun sababaraha kakurangan anu Apple sareng sistem operasi na parantos lami, nyegah aranjeunna ngamangpaatkeun pinuh ku aranjeunna.