Apple ningkatkeun Poto Wéb iCloud

Numutkeun inpormasi ti MacMagazine, Apple nuju nyiapkeun sababaraha paningkatan pikeun aplikasi poto wéb iCloud na; langkung khusus pikeun ...

Fitbit nyerep Pebble

Perusahaan Fitbit bakal aya di ambang pengangkatan pabrik smartwatches Pebble sareng rencana na bakal laun ngaleungitkeun tina pasar

Twitter

Twitter ningkatkeun béwara na

Twitter parantos nerapkeun panggunaan bewara beunghar salaku hasil tina pembaruan anu anyar pikeun aplikasi pikeun iPhone sareng iPad

Google ngaluncurkeun PhotoScan

Google ditangtukeun yén urang nganggo jasa Poto Google na. Pikeun ngahontal éta, atanapi sahenteuna nempatkeun hiji léngkah deui ...

Sihir Dash

Upami headphone nirkabel Bragi Dash parantos aya papanggihan. Upami aya headphone anu tiasa di lebet ...

Sadaya berita dina ios 10.2 Béta 1

Apple parantos ngaluarkeun Béta munggaran ios 10.2 kalayan seueur fitur-fitur anyar, sapertos wallpaper anyar, emoji énggal sareng pilihan konfigurasi anu langkung.

Apple Pay ayeuna sayogi di Jepang

Jepang mangrupikeun nagara pangénggalna anu luncat kana téknologi pembayaran éléktronik Apple Pay, saatos pembaruan utama munggaran pikeun ios 10