Jam konci 7 Séptémber

Saatos konfirmasi resmi intina dina 7 Séptémber, kami nunjukkeun jadwal nagara-nagara anu nyarios Spanyol sareng kumaha urang tiasa nuturkeun éta

Apple ngambil alih Gliimpse

Apple parantos kéngingkeun startup Gliimpse, dipiguraan dina séktor kaséhatan sareng kaséhatan pribadi. Peta ieu nempatkeun ...

Panyekel Cina Apple mimiti komitmen ka lingkungan

Apple parantos ngamutahirkeun data na anu aya hubunganana sareng énergi anu tiasa diénggalan di Cina nyatakeun yén perusahaan anu mimiti nganggo énergi anu tiasa dibangkitkeun nyaéta Lens Technology

Apple nolak harga di Rusia

Saatos dakwaan warga Rusia di pengadilan persaingan nagara éta, Apple nolak yén éta parantos netepkeun harga sareng pengecer