Apple: Target Netralitas Karbon ku 2030

Apple nyebarkeun laporan anyarna ngeunaan Kemajuan Lingkungan sareng masihan kami pitunjuk ngeunaan léngkah-léngkah anu bakal dilakukeun dugi ka tujuan na tina 2030.