Ieu kumaha Apple Campus 2 mekar

Deui kami nempokeun anjeun pidéo énggal dimana kami nunjukkeun kamajuan karya Apple Campus 2, karya-karya bakal réngsé dina akhir taun

Ieu mangrupikeun watesan Siri dina ios 10

Kami ngawartosan anjeun naon watesan Siri dina ios 10, kumaha éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun aplikasi pihak katilu, sareng kumaha anjeun henteu tiasa nganggo Spotify.

IOS 10 Fitur

Sadaya berita dina ios 10

Pilarian terang ngeunaan sadaya berita di ios 10 kanggo iPhone sareng iPad, sistem operasi anyar Apple anu mekar langkung ti heula.

Wallpaper anyar tina WWDC 2016

Sakali deui kami nunjukkeun wallpaper anyar anu aya hubunganana sareng Konférénsi Pangembang anu lumangsung dina sababaraha jam.

Unduh logo WWDC 2016 retro

Dinten ieu kami nunjukkeun sababaraha wallpaper sareng logo Apple klasik Apple, anu parantos dianggo perusahaan pikeun WWDC 2016

Apple nganggap mésér Time Warner

Sabulan mangsana, urang langkung seueur terang ngeunaan minat anu ditingalikeun ku Apple dina mésér Time Warner pikeun layanan televisi kabel na.

Rahasia di tukangeun bunderan ios

Dinten ayeuna dina iPhone Aktualidad kami badé ngawartosan anjeun Rahasia dina balik sudut bunderan ios. Salah sahiji seueur hobi Steve Jobs.

IOS 9.3.2 undeuran

Kami nawiskeun anjeun tautan unduh kanggo ios 9.3.2, versi panganyarna tina ios 9 anu Apple nembe diluncurkeun sababaraha jam ka pengker.

Anu saé minggu dina Actualidad iPhone

Unggal waktos dinten Minggu éta sumping tina iPhone Aktualidad kami nyobian nyimpulkeun sadaya berita anu paling penting dina saminggu dina hiji postingan

Unduh wallpaper WWDC 2016

Upami anjeun resep wallpaper konci anu ditawarkeun Apple unggal taun. maka kami tinggalkeun pikeun anjeun WWDC 2016 salajengna ieu

Apple lirén nandatanganan ios 9.3

Apple kakarék lirén nandatanganan ios 9.3, janten upami anjeun gaduh masalah sareng alat anjeun sareng anjeun kedah malikeunana, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun ka iOS 9.3.1