Apple Musik

Analis naék dina Apple Music

Perusahaan teguh anu analitik mastikeun yén Apple Music parantos ngagaduhan 8,5 juta pangguna, anu bakal naék janten 20 juta di 2016.

Sikep anyar anu dibawa ios 9

Apple ngenalkeun gerakan anyar dina unggal vérsi sistem operasi na. Di dieu urang bakal ngajelaskeun naon anu sapuan anyar anu diwanohkeun dina ios 9.

Asal-usul Siria Apple

Kami ngaliwat carita asalna Siria ti pangadeg Apple Steve Jobs, asal Siria anu kedah ngajantenkeun urang mikirkeun drama kamanusaan Siria.

balon ngalawan

Nintendo sneaks kana AppStore

Balloon Fight, klasik Nintendo, sneaks kana AppStore salaku aplikasi anu dikembangkeun ku pihak katilu, gratis sareng gratis iklan.

Logo Whatsapp

Pembaruan WhatsApp pondok

Dina akhir dinten ieu urang mendakan diri tanpa aya bewara sateuacanna ku update WhatsApp anu ringkes sareng anyar.

Rampa

TouchID tiasa dibobodo

Tim 2 jalma sanggup ngabobodo sensor Apple TouchID sareng iPhone 5s na, 6 sareng 6 Plus ngan dina 15 menit sareng henteu nyéépkeun seueur artos.

Naha Microsoft nyalin Apple?

Urang perhatoskeun jalur anyar anu dicandak Microsoft ti saprak ngenalkeun Windows 10 sareng kamiripanana sareng Apple.