ios 8

25 Fitur ios 8 luhur (II)

Dina bagian kadua tulisan ieu kami nganalisis sésa fungsi pangsaéna ios 8, sistem operasi énggal pikeun apel ageung pikeun iDevices anjeun

ios 8

25 Fitur ios 8 Top (I)

Kalayan ios 8 dina panangan urang urang parantos tiasa nyarios ngeunaan 25 fungsi anu paling saé tina sistem operasi ieu

Vine bakal miceun video porno

Dina tulisan blog Vine anu anyar, perusahaan nyatakeun yén éta henteu ngagaduhan masalah kontén séks anu jelas dina internét, aranjeunna langkung resep henteu janten sumberna.

Moov, palatih pribadi énggal

Moov tiasa dianggo anu ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan palatih propésional nalika anjeun latihan, ningkatkeun kinerja sareng ngahindaran cilaka.

Realitas kristal safir

Sadayana anu anjeun kantos hoyong terang perkawis kristal nilam, tapi sieun naros. Ieu mangrupikeun ringkesan fitur anu ngajantenkeun khusus pikeun Apple.

Saha Siri?

Susan Bennett parantos ngungkabkeun dina wawancara sareng CNN yén anjeunna mangrupikeun sora aslina tina asistén sora pribadi anu dianggo ku Apple anu disebut Siri.

Naha ieu diménsi iPad 5 salajengna?

Dokumén anyar anu dibocorkeun dina Internét nunjukkeun kami diménsi anu disangka tina iPad 5 anu tiasa ningali lampu sasarengan sareng iPad Mini 2 salami Oktober.

App dina Minggu: Awak Manusa

Sakali deui, Apple pangkat "Awak Manusa" salaku App saminggu. Aplikasi pikeun terang interior urang diwangun ku alat sareng sistem.

iPhone 5s, tingali saluareun

Anyar iPhone 5, alat andalan anyar Apple dilahirkeun ku prosesor A7 anyar, kaméra anu diperbarui, sareng sénsor sidik jari anyar.

IPad di kelas. Ahir kelas tradisional?

Naon anu bakal kajadian upami urang ngaleungitkeun buku, papan tulis, ransel, jst. sareng hayu urang ganti ku iPads di kelas? Sawelas sakola nawiskeun alternatif anyar ieu.