Konsép IWatch, Apple nonton

Konsép Apple watch ieu, iWatch, nyandak urang alat anu ngagaduhan perangkat keras pangsaéna dina pasaran dina rohangan anu alit pisan.

Naha ieu logo Apple anyar?

Apple nunjukkeun dina keynote iPad anyar logo apel na pinuh ku warna tibatan warna abu-abu khas anu biasa urang tingali.

Budak apel

Saatosna Steve Jobs mangkat taun ieu, ratusan média di seluruh dunya dibuka nutupan sadinten ...

Momen anu pangsaéna ti Steve Jobs

Dina dinten sapertos ayeuna urang hoyong nginget-nginget sababaraha waktos anu pangsaéna pikeun pangadeg Apple Steve Jobs. Sakedap ...

7 jinis pangguna iPhone

Teu aya anu resep janten japati kana stereotype, tapi pastina lamun ningali 7 jinis pangguna ...

Screws Apple

Kitu deui sekrup tina MacBook Pro, iPhone 4 sareng Macbook Air. Aranjeunna gaduh desain nyalira supados pangguna ...

Diskon karyawan Apple

Panasaran pikeun ngamimitian sabtu minggu. Dinten ieu kami ngungkabkeun diskon anu dianggo ku padamel di ...

Aspal 6: Adrenalin, Sawangan

Aspal 6: adrénalin sanés gim balap has anjeun tina naon anu kuring tingali dina tés anu kuring tiasa lakukeun ...

Naha iPad diciptakeun dina 2004?

Upami anjeun hoyong ningali anu panasaran pisan, pasang dina pilem "The Incredibles" sareng upami anjeun ningali pisan anjeun bakal mendakan ...

IPhone nyetir pasar saham

Smartphone sapertos iPhone (anu mangrupikeun salah sahiji terminal munggaran anu ngarobih pasar di Éropa) naék ...

Spiderman sayogi 1 Séptémber

Tungtungna Gameloft parantos mastikeun yén pertandingan anyarna, Spiderman Total Mayhem, bakal sayogi ti 1 Séptémber. A…

Gyroscope tambahan hébat

Dina pidéo anu dibarengan lawangna anjeun tiasa ningali bédana antara aplikasi réalitas anu ditambah dina ...

Pembaruan: iTunes 9.2.1

iTunes diénggalan kana vérsi 9.2.1, ieu wartosna: iTunes 9.2.1 ngajawab sababaraha masalah penting, sapertos kieu:…

Diretas Akun iTunes

Tina sababaraha situs web Amérika Kalér aranjeunna ngingetkeun urang ngeunaan bahaya iTunes Store ayeuna-ayeuna, sabab seueur akun parantos ...

Apple muka toko anyar na di Paris

Dinten ayeuna Paris muka toko Apple anu énggal. Sareng sapertos biasa, antrian ageung konsumén parantos ngawangun hoyong janten ...

Ayeuna siap pikeun ngaunduh Safari 5.0

Sakumaha kuring nyebatkeun sababaraha dinten ka pengker, Apple parantos ngaleupaskeun Safari 5.0. Kalayan kabaruan utama sapertos: Safari Reader Pilihan anyar kanggo dianggo ...

Kaisar 200. A workstation anjeun moal hoyong ngalih ti.

Kuring henteu terang naha persis naha pabrikan nyebatna stasiun "damel", padahal éta sigana langkung mirip stasiun rekreasi. Anu leres-leres spektakuler sanés desain futuristik anu mékanis anu hébat, tapi spésifikasi anu héran tina alat terpadu anu ogé cocog sareng iPod / iPhone kami.

Upami anjeun hoyong ningali pidéo tina kaajaiban ieu dioperasikeun sareng anjeun hoyong terang spésifikasi na, anjeun bakal ngalebetkeunana saatos luncat

iPhone OS X 4.0

Dinten ayeuna, Apple ngenalkeun sistem operasi énggal pikeun platform iPhone, iPod Touch sareng iPad. Steve Jobs mimiti nyarios ...

Pendapat: iPad

Pirang-pirang dinten parantos kalangkung ti saprak iPad diluncurkeun, salah sahiji novelty éléktronik anu paling populér ...

HTML 5, cocog sareng iPhone

HTML 5 mangrupikeun vérsi panganyarna tina halaman pedaran halaman wéb. YouTube, parantos ngalaksanakeun tés, kanggo ...

Apptrackr, anu ngagentos Appeal

Apptrackr.org, mangrupikeun halaman Wéb anu tiasa diganti tina Appicious sareng dina prinsipna éta saé pisan, duanana katingalina (dina bodas), sapertos

Kahareup iPhone

2 taun ka pengker urang ningali munculna iPhone munggaran, ku panangan Steve Jobs, ponsel anu revolusioner anu ...

Serangan balik IPhonero

http://www.youtube.com/watch?v=dPYM-XTqcec&feature=player_embedded Después de publicarse un vídeo del nuevo móvil de motorola con Android en el que se posicionaba superior y…

Hayu urang ngobrol ngeunaan Swap

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina Repositori utama Cydia, aplikasi parantos muncul anu ngamungkinkeun urang "ngalegaan" mémori ...

Apple Saatos Garansi

Kuring terang yén seueur anjeun bakal ngritik kuring pikeun nyebarkeun ieu sareng anjeun bakal mikir yén ieu mangrupikeun blog iPhone sanés ...

Ngoyagkeun pikeun ngarobah lagu

Ieu mangrupikeun hal anu kuring parantos lami ngantosan, sareng saprak kuring ningali serial SonyEricsson Walkman sareng ...

Distorsi tina "Project Jailbreak"

Postingan ieu ngandung opini pribadi anu kuring arepkeun anjeun hormat sareng diskusikeun ku cara anu wajar sareng henteu nganggo basa anu salah….

WWDC 2009 hirup

Tungtung intina. Hatur nuhun sadayana pikeun nuturkeun Keynote dina iPhone News. Ringkesan sadayana ngumumkeun ...

iTunes 8.2 - Anyarkeun

Versi 8.2 parantos sayogi pikeun iTunes ngan ukur sajam. Versi anyar ieu cocog sareng iPhone, ...

TV-Out dina iPhone

Kami parantos nguping ngeunaan kamungkinan Tv-Out dileupaskeun pikeun sadaya aplikasi iPhone, sareng…

Hotmail dina iPhone asli

Upami anjeun gaduh akun Hotmail sareng anjeun hoyong konsultasi dina iPhone anjeun dina cara anu nyaman sareng tanpa kedah ...