Podcast 11 × 46: Urang nuju liburan

Kami badé pakansi tapi henteu kedah masihan komentar heula kana beja panganyarna anu aya hubunganana sareng Apple: iPhone 12, Apple Watch 6 sareng streaming games.

Uyghur - grup étnis Muslim wilayah Cina

Suplai Apple dituduh ngalanggar HAM

Departemen Perdagangan Amérika Serikat parantos nambihan 11 perusahaan Cina anyar anu dituduh ngalanggar hak asasi manusa, salah sahijina tiasa dianggo pikeun Apple

Kibor kristal

Konci kaca pikeun Macs?

Apple kéngingkeun patén anu aya hubunganana sareng konci kaca. Naha anjeun kantos tiasa nganggo bahan ieu pikeun nyiptakeun keyboard?

Poean - iPhone tanpa carjer?

Urang nyarioskeun kamungkinan Apple henteu ngalebetkeun carjer dina kotak iPhone 12 salajengna, anu ngahasilkeun kontropérsi anu gedé.

Dimana nonton WWDC 2020 langsung

Turutan acara perdana WWDC 2020 sareng ios 14 sareng langkung seueur berita langsung ku koméntar sareng sadaya berita anu ditepikeun ku Apple.