Sapopoé - puluhan dékade Apple

2019 réngsé sareng ku tungtung taun ka pengker dimana Apple parantos nyanghareupan tangtangan anyar sareng dimana éta janten perusahaan anu ngagaduhan tujuan énggal.

Spotify nambihan waktos bobo kanggo ios

Ayeuna Spotify teraskeun sareng pamekaranna ngamungkinkeun urang ngaktipkeun waktos bobo, idéal pikeun ngupingkeun podcast sareng jinis eusi sanés anu sanés.

Jony Ive

Jony Ive pasti pamit ka Apple

Apple ngaluarkeun Jony Ive tina halaman wéb eksekutif na. Ieu tiasa janten dinten terakhir tina desainer legendaris di parusahaan Cupertino

Apple HomeKit

Asesoris HomeKit Anyar

Halaman wéb HomeKit nembé nambihan router sareng kaméra kaamanan anu cocog sareng HomeKit.

Podcast - Minggu Jumaah Hideung

Minggu gerakan sakedik sakitar Apple sareng kami bakal nyandak kasempetan pikeun masihan koméntar kana hal-hal anu béda nalika urang sumping….

Daily - Apple nyanyi "Mea culpa"

ios 13 ngagaduhan reputasi anu goréng pisan diantara pangguna sareng pamekar, nyababkeun seueur nyeri sirah pikeun sadayana anu gaduh bug ...

Poean - HomeKit

HomeKit, platform démo Apple, ayeuna umur 5 taun. Kami nyandak kasempetan pikeun ngobrol ngeunaan operasina, ...

Ieu AirPods Pro sareng biayana 279 euro

Kitu deui AirPods Pro anu anyar kalayan pembatalan noise aktif sareng anu hargana henteu kirang ti 279 euro, tanpa ragu aranjeunna bakal masihan seueur anu tiasa dibahas.

Sapopoé - Notch Rahayu

Nalika kaamanan alat urang kedah maksimal, sigana kritéria anu langkung penting sapertos éstétika na tiasa dianggo.

Poean - 5G, ayeuna atanapi pikahareupeun?

5G mangrupikeun konektipitas kapayunna, tapi naha leres ayeuna? Naon kaunggulan éta nawiskeun kami? Naha aranjeunna parantos aya sakumaha seueur anu nyarioskeun ka kami?

Poean - Sawangan usum gugur-usum

Numutkeun ka pabrik warta sareng rumor dina sababaraha minggu ka pengker kami ngamajukeun anjeun kamungkinan warta yén Apple bakal ditepikeun ka kami dina akhir Oktober.