10 × 32 Podcast: Saminggu ka WWDC 2019

Minggu ayeuna urang nyarioskeun perkawis warta anu tiasa urang tingali ku iOS 13, watchOS 6, tvOS 13 sareng macOS 10.15, salian ti berita téknologi pangénggalna.

Telepon Pidéo Sateuacanna

Apple meunang sidang di bug FaceTime

Pengacara Houston ngagugat Apple kusabab bug ieu kusabab sacara téoritis mangaruhan karya aranjeunna, tapi Apple parantos meunang gugatan gugatan.

Naha AirPods ngesang sareng cai tahan?

Aspék anu penting dina headphone sapertos kieu sok pikeun nangtoskeun naha tahan ka cai sareng kesang, sareng kami bakal ngajelaskeun éta ka anjeun dinten ayeuna.