Podcast 10 × 20: Gosip, Gosip

Kami nganalisis rumor saminggu ngeunaan iPhone anyar 2019, iPads anyar sareng layanan pidéo streaming anu direncanakeun Apple ngenalkeun.

WhatsApp diénggalan sareng ngadukung Face ID

WhatsApp parantos ngamungkinkeun anjeun nganggo FaceID pikeun ngakses aplikasi. Kami ngajelaskeun kumaha carana ngaktipkeun pungsi ieu supados teu aya anu ningali pesen anjeun tanpa ijin

10x12 Podcast: Babaturan atanapi Musuh?

Minggu ayeuna urang nyarioskeun hubungan anu ribut di antara perusahaan-perusahaan téknologi ageung, ayeuna rerencangan caket sareng sababaraha bulan dibenci musuh.