Jailbreak na maot

Tanpa peretas anu hoyong ngembangkeun éta sareng komunitas anu kirang resep, Apple sigana parantos ngahontal tujuan na saatos 10 taun

Falcon, tweak anu menonjol nyalira

Apple tiasa damel sacara serius pisan sareng tujuan anu jelas: pikeun nyampurnakeun sistem operasi anu anyar ios 11. Naon anu ditawarkeun ku Falcon pikeun urang.

Moal aya Jailbreak pikeun alat 32-bit

Pangu parantos mastikeun yén alat 32-bit moal ngagaduhan, sahenteuna pikeun waktos ayeuna, Jailbreak pikeun iOS 9.3.3, sareng aranjeunna parantos ngalaksanakeunana dina akun Reddit énggalna.

Kumaha cara ngaunduh sareng masang Cydia dina iPhone

Unduh Cydia dina iPhone naon waé

Kami ngawartosan anjeun kumaha cara ngaunduh Cydia sareng Pasang versi pangénggalna dina modél iPhone naon waé anu cocog sareng jailbreak, kalebet iPhone 4 atanapi anu langkung tiheula

Tweaks cocog sareng ios 9 (V)

Daptar tweak pangénggalna cocog sareng ios 9 sareng Jailbreak anu ti guys ti Pangu dileupaskeun sababaraha minggu ka pengker

Kuwu nyabit

Eclipse 3 béta pikeun ios 9 ayeuna sayogi

Upami anjeun hoyong ngajantenkeun interface iPhone anjeun poék, anjeun peryogi tweak sapertos Eclipse, tapi éta henteu cocog sareng ios 9. Ayeuna parantos aya dina béta.

Tweaks cocog sareng ios 9 (III)

Pembaruan énggal ngeunaan daptar tweaks anu cocog sareng ios 9. parantos aya langkung ti 300 tweaks anu parantos diénggalan sareng anu cocog sareng ios 9

Tweaks cocog sareng ios 9 (III)

Daptar anu diperbarui katilu dimana kami nunjukkeun anjeun sadaya tweak anu cocog dugi ka ayeuna sareng Jailbreak kanggo ios 9

10 téma pangsaéna pikeun iPhone

Top 10 Téma iPhone

Ngaropea iPhone anjeun ku 10 téma visual pangsaéna anu bakal sacara radikal ngarobah tampilan ios. Téma mana anu anjeun pikaresep?

Didukung tweaks ios 8.3

Daptar anyar tempat kami nunjukkeun ayeuna pikeun anjeun sadaya tweak anu diénggalan kana édisi pangénggalan iOS anu cocog sareng Jailbreak