Éditor TetherMe APN

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan ngeunaan TetherMe, aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun Nga-tether dina sadaya iPhone, sanaos perusahaan anjeun ...

Fuzzyband 3.1.3-1 - Aplikasi - Cydia

Fuzzyband, mangrupikeun aplikasi pikeun ngaunduh Baseband dina sababaraha iPhones 3G. Dina raraga masangkeunana, anjeun kedah parantos réngsé ...

SIManager - Anyarkeun 1.4

Kami parantos nyarios sareng anjeun nembé ngeunaan SIManager, aplikasi saderhana tapi mangpaat pikeun tiasa ngarékam ...

SIManager diénggalan

Aplikasi Giovanni Chiappini, SIManager, diénggalan kana vérsi 1.2. Hatur nuhun ka SIManager urang tiasa ngimpor, ngédit sareng nambihan ...

Top 10 Cydia

Neruskeun tulisan urang anu aya hubunganana sareng aplikasi anu luhur, ayeuna giliran aplikasi ...

MobileLog 3.1.1 - Aplikasi - Cydia

MobileLog mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalegaan fungsionalitas operator telepon sareng pesen, kalayan nyaring visualisasi, ...

UnlimRoms 1.0 - Aplikasi - Cydia

UnlimRoms, mangrupikeun aplikasi énggal anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh kaulinan ROM sacara gpSPhone langsung ti iPhone anjeun, ngaleungitkeun kabutuhan ...

Ngarobih sandi SSH tina Terminal

Seueur anu parantos disebatkeun akhir-akhir ieu ngeunaan kaamanan iPhone nalika Jailbreak parantos dilakukeun. Salah sahiji masalah utami ...

iFile 1.1.0-1 - Update - Cydia

iFile, mangrupikeun penjelajah, pangurus sareng paningali file handapeun root pangguna kalayan kamampuan ngahapus, nyalin, ...

Hayu urang ngobrol ngeunaan Swap

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina Repositori utama Cydia, aplikasi parantos muncul anu ngamungkinkeun urang "ngalegaan" mémori ...

Solusi pikeun BigBoss

Sababaraha pamiarsa iPhone News nyarios ka kami yén aranjeunna ngagaduhan masalah sareng Cydia. Éror ieu disababkeun ku ...

Distorsi tina "Project Jailbreak"

Postingan ieu ngandung opini pribadi anu kuring arepkeun anjeun hormat sareng diskusikeun ku cara anu wajar sareng henteu nganggo basa anu salah….

Virus munggaran di Cydia

Tétéla aya anu parantos tiasa ngarobih paket "Snes4iphone" (sumuhun, émulator Super Nintendo) tina Repository Zodttd ...