Podcast 11 × 46: Urang nuju liburan

Kami badé pakansi tapi henteu kedah masihan komentar heula kana beja panganyarna anu aya hubunganana sareng Apple: iPhone 12, Apple Watch 6 sareng streaming games.

Poean - iPhone tanpa carjer?

Urang nyarioskeun kamungkinan Apple henteu ngalebetkeun carjer dina kotak iPhone 12 salajengna, anu ngahasilkeun kontropérsi anu gedé.

Podcast 11 × 41: Analisis WWDC 2020

Kami nganalisis sadaya berita anu parantos urang tingali dinten ayeuna dina presentasi Apple ngeunaan ios 14, macOS 11 Big Sur sareng platform anu sanés.

Podcast 11 × 30: Ngantosan asa-asa

Sedengkeun urang ngantosan kadatangan iPhone SE atanapi headphone Premium Apple, kami nganalisis rumor ngeunaan produk anu bakal datang sareng ios 14.

Poean - Trackpad pikeun iPad Pro

Upami urang ngupingkeun gosipna, Aplikasi tiasa ngaluncurkeun keyboard énggal pikeun iPad Pro salajengna anu bakal ngahijikeun ...

Poean - Sadaya berita dina ios 13.4

Apple parantos ngaluarkeun iOS 13.4 Béta 1 sareng éta dilakukeun ku seueur fitur-fitur anyar, sababaraha di antawisna héran pisan, sapertos tiasa muka mobil anjeun nganggo iPhone

Poean - 10 Taun iPad

Saatos sapuluh taun iPad masih janten raja tablet. Kami nganalisis lintasan na ti mimiti diluncurkeun dugi ka ayeuna.

Poean: Privasi, énkripsi, iCloud ...

Privasi, énkripsi, iCloud, iPhone, kaamanan ... kami bakal nyobian ngajelaskeun sadayana ku cara saderhana pikeun ningali naha urang netelakeun diri.

Sapopoé - puluhan dékade Apple

2019 réngsé sareng ku tungtung taun ka pengker dimana Apple parantos nyanghareupan tangtangan anyar sareng dimana éta janten perusahaan anu ngagaduhan tujuan énggal.

Podcast - Minggu Jumaah Hideung

Minggu gerakan sakedik sakitar Apple sareng kami bakal nyandak kasempetan pikeun masihan koméntar kana hal-hal anu béda nalika urang sumping….

Daily - Apple nyanyi "Mea culpa"

ios 13 ngagaduhan reputasi anu goréng pisan diantara pangguna sareng pamekar, nyababkeun seueur nyeri sirah pikeun sadayana anu gaduh bug ...

Poean - HomeKit

HomeKit, platform démo Apple, ayeuna umur 5 taun. Kami nyandak kasempetan pikeun ngobrol ngeunaan operasina, ...

Sapopoé - Notch Rahayu

Nalika kaamanan alat urang kedah maksimal, sigana kritéria anu langkung penting sapertos éstétika na tiasa dianggo.

Poean - 5G, ayeuna atanapi pikahareupeun?

5G mangrupikeun konektipitas kapayunna, tapi naha leres ayeuna? Naon kaunggulan éta nawiskeun kami? Naha aranjeunna parantos aya sakumaha seueur anu nyarioskeun ka kami?

Poean - Sawangan usum gugur-usum

Numutkeun ka pabrik warta sareng rumor dina sababaraha minggu ka pengker kami ngamajukeun anjeun kamungkinan warta yén Apple bakal ditepikeun ka kami dina akhir Oktober.

10 × 32 Podcast: Saminggu ka WWDC 2019

Minggu ayeuna urang nyarioskeun perkawis warta anu tiasa urang tingali ku iOS 13, watchOS 6, tvOS 13 sareng macOS 10.15, salian ti berita téknologi pangénggalna.

Podcast 10 × 20: Gosip, Gosip

Kami nganalisis rumor saminggu ngeunaan iPhone anyar 2019, iPads anyar sareng layanan pidéo streaming anu direncanakeun Apple ngenalkeun.

10x12 Podcast: Babaturan atanapi Musuh?

Minggu ayeuna urang nyarioskeun hubungan anu ribut di antara perusahaan-perusahaan téknologi ageung, ayeuna rerencangan caket sareng sababaraha bulan dibenci musuh.

Podcast 10 × 1: Ngantosan Keynote

Epsodio perdana usum kasapuluh di mana urang nganalisis sagala rupa anu tiasa urang tingali dina inténsénsi minggu payun, kalayan opini sareng analisis.

9 × 36 Podcast: Panutup Musim

Kami nutup musim ku épisode terakhir di mana urang nganalisis sagala rupa anu parantos kajantenan taun ieu, anu pangsaéna sareng anu paling parah tina Apple

Podcast 9 × 30: Apple "kagagalan" anu katilu belas

Saatos sababaraha bulan nyarioskeun tentang penjualan goréng iPhone X, Apple ngantunkeun sadayana jalma tiiseun ku inohong panghasilanana. Tapi ieu henteu réngsé sareng teu lami gosip anu sami tina sumber anu sami bakal uih deui.

Podcast 9 × 28: Gagal Apple

Teu aya peluncuran Apple tanpa kagagalan anu pakait. Sejarah ngulang nyalira teras-terasan, sanaos kabuktosan sanésna, sareng HomePod sanés benten. Ieu sareng berita sanés dina podcast kami.

Podcast 9 × 22: Android nganggo "kiyeu"

Podcast mingguan di mana urang nganalisis berita tina dunya téknologi kalayan perhatian khusus ka Apple. Kami nyarioskeun "Notch" dina Android, HomePod sareng berita penting anu sanés dina saminggu.

Podcast 9 × 05: Ngungkulan

Episode anyar podcast mingguan tina Actualidad iPhone dimana urang ngobrol ngeunaan apdet ios 11 sareng berita sanés dina saminggu