IOS 12 Nyoko - Pébruari 2019

iOS 12 sayogi dina 80% alat anu didukung

Versi dua belas tina ios ayeuna dipendakan dina 80% sadaya alat anu diaktipkeun, angka anu naék janten 83% upami urang gaduh alat anu yuswa 4 taun atanapi kirang.

LIFX Beam, sistem cahaya anu luar biasa

Kami nganalisis salah sahiji sistem pencahayaan anu paling canggih anu tiasa urang pasang di bumi, cocog sareng HomeKit sareng pilihan anu bakal ngareuwaskeun anjeun.

Yi 4K + Peta Kaméra Review

Kami nganalisis kaméra aksi Yi 4K +, sanggup rékaman 4K dugi ka 60fps, kalayan fitur premium kalayan harga anu dikandung.

Tumblr ngaleungit ti App Store

Aplikasi Tumblr teu sayogi di App Store salami sababaraha dinten. Numutkeun ka perusahaan, éta damel pikeun ngabalikkeun anjeunna gancang-gancang.

kakuatan mofie xxl

Kami nganalisis mofie Powerstation XXL

Upami anu anjeun milari nyaéta batré anu luar biasa dina unggal jalan, pikeun ngagentos perjalanan anjeun ka colokan, tong ragu, anjeun peryogi mofie Powerstation XXL.

Pangalusna Sabuk Tautan Apple

Kami diuji réplika pangsaéna anu kami tingali tina tali link Apple anu kawéntar sareng mahal anu anjeun tiasa kéngingkeun sapuluh harga na

ACÉRCATE, aplikasi pikeun ngurus anjeun

Aplikasi APP ÉÉÉÉÉÉÉ anyar EULEN ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarawat jalma-jalma anu paling meryogikeunana tina telepon pinter anjeun, terang lokasi sareng nampi peringatan.

Plantronics ngabaru sababaraha headset na pikeun sadaya jenis pangguna

Plantronics mangrupikeun salah sahiji mérek favorit kami pikeun maturan produk kualitas dina harga anu lumayan, janten sok aya berita anu saé anjeun memperbarui plantronics anjeun ngabaruan sauntuyan headphone nirkabel ku produk anyar dina harga anu pikaresepeun sareng jaminan kualitas sora anu unggul

Nguji HomePod dina basa Spanyol

Peluncuran HomePod ka ios 12 tungtungna nyandak basa Spanyol ka spéker pinter Apple, kami parantos diuji sareng kami ngajarkeun ka anjeun dina pidéo

Microsoft nyatakeun aplikasi Sway bakal lirén damel sateuacan akhir taun

Inkubator aplikasi Microsoft, salian ti perusahaan éta nyalira, nawiskeun kami seueur aplikasi anu sayogi di App Store, perusahaan anu berbasis di Redmond parantos mastikeun yén éta bakal lirén nawiskeun aplikasi Sway ngalangkungan App Store, tapi sadaya kontén anu diciptakeun bakal teraskeun sayogi.