Xiaomi Mi Mix 2s VS iPhone X, naha aya anu murah?

Kami badé nyanghareupan Xiaomi Mi Mix 2S sareng iPhone X dina nyanghareupan anu bakal janten kontroversial. Janten urang bakal ngungkabkeun bebeneran ngeunaan kamungkinan ngadamel sareng ngical telepon high-end ngan ukur 499 euro

Video taman Apple

Gagalna Apple kedah ngantosan

Apple parantos nampilkeun inohong ékonomi anu nunjukkeun yén rumor ngeunaan penjualan goréng na leres-leres henteu leres

Apple ngumumkeun acara pikeun 27 Maret

Apple parantos ngumumkeun hiji acara anu khusus dikhususkeun pikeun sektor pendidikan pikeun 27 Maret anu bakal lumangsung di Chicago, di pusat pendidikan anu fokus pisan kana téknologi.

Apple ngaleupaskeun ios 11.1.1

Apple parantos ngaluarkeun versi anyar ios, khususna versi 11.1.1 dimana éta ngalereskeun bug sareng ningkatkeun stabilitas umum sistem.