EFF nurunkeun skor Apple

EFF parantos ngaevaluasi perusahaan Apple ku opat poin tina lima kamungkinan dina panilitian taunan na anu disebut "Saha anu ngajaga anjeun?"

Naon gunana iPad 2017 ayeuna?

IPad anyar 2017 ngagaduhan seueur elemen anu pikaresepeun sareng anu sanés henteu seueur. Naon gunana ngaluncurkeun modél ieu dina waktos anu tepat ieu?

IOS 10.3 Béta Umum Ayeuna Sadia

Ayeuna anjeun tiasa nyobian upami anjeun ngaraos resep sabab éta parantos dileupaskeun dina bentuk Public Béta, janten naon waé pangguna tiasa ngamangpaatkeun kamampuanana.