toko aplikasi

Aplikasi ios moal janten bagian tina program apiliasi iTunes

Kaseueuran toko online nawiskeun program apiliasi anu ngalangkungan perusahaan atanapi jalma anu kalebet tautan kana produk anu nampi Apple parantos ngirimkeun pernyataan ka pangguna tina program apiliasi Apple anu nyatakeun yén Dimimitian di 2018, aplikasi sareng pamésénan dina aplikasi na ti App Store sareng Mac App Store moal janten bagian tina program ieu.

App Store GIF

"App Store tos 10", tulisan Apple

App Store ngancik umur sapuluh taun sareng Apple parantos nyebarkeun tulisan anu nyebutkeun sagala rupa anu dimaksud ku dasawarsa ieu pikeun aranjeunna sareng pikeun dunya.

iScanPro, gratis kanggo waktos terbatas

Aplikasi iScanPro, gratis pikeun waktos anu terbatas, ngamungkinkeun urang pikeun nyeken dokumén kanggo engké tiasa nyimpen atanapi ngabagi dina format anu sanés.