NBA 2K17 ayeuna sayogi di App Store

Kaulinan NBA 2K17, dumasar kana NBA, ayeuna sayogi kanggo diunduh di App Store, gim anu nuturkeun filsafat anu sami sareng vérsi anu sateuacanna

Kantong Pro gratis kanggo waktos terbatas

Anu maca dokumen Briefcase Pro ngamungkinkeun urang maca naon waé jinis dokumén dina iPhone, iPad sareng iPod touch urang sareng pikeun waktos anu kawates urang tiasa ngaunduh gratis.

Di dieu Peta

DIDIEU MAPS ayeuna DIDIEU WeGo

Aplikasi HERE Maps anu sateuacanna ti Nokia, sareng ayeuna milik Mercedes, Audi sareng BMW ngagentos nami janten DIDIEU WeGo

RadioApp gratis kanggo waktos terbatas

RadioApp mangrupikeun aplikasi pikeun iPhone anu saé anu ngamungkinkeun urang ngadangukeun radio tina iPhone urang ngalangkungan internét saolah-olah éta radio konvensional

Apple ngaréspon tuduhan Spotify

Apple ngaréspon tuduhan Spotify sareng ngalakukeun éta sareng hurup kabuka anu ngajantenkeun hal-hal rada jelas tanpa ngigel baso na.

Kumaha ngarobih ID Apple anjeun

Kami ngajelaskeun step by step sareng gambar kumaha anjeun tiasa ngarobih email anu anjeun anggo dina Apple ID anjeun tanpa kaleungitan pameseran anjeun.