App dina Minggu: Awak Manusa

Sakali deui, Apple pangkat "Awak Manusa" salaku App saminggu. Aplikasi pikeun terang interior urang diwangun ku alat sareng sistem.

Barudak: Kategori anyar di App Store

Milarian aplikasi barudak di App Store sok janten tugas anu matak pikasieuneun. Tapi éta parantos robih. Di Apple aranjeunna parantos nyiptakeun kategori énggal: Barudak

Vimeo ngagabung kana ios 7

Vimeo ngahijikeun sareng ios 7 sareng ngaluncurkeun pembaruan énggal tina aplikasi na adaptasi panganteur na ka ios 7.

Splyce, aplikasi Spanyol anu nyapu

Splyce mangrupikeun aplikasi Spanyol anu ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun perpustakaan musik urang, nawiskeun seueur pungsionalitas.

iTunes 11 dina Macbook iPhone sareng iPad

Ngadamel akun iTunes AS

Kami ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngadamel akun iTunes di Amérika Serikat pikeun kauntungan tina kurs dolar -euro sareng nikmati aplikasi anu éksklusif.

Halaman: Prosesor kecap Apple

Halaman mangrupikeun prosesor kecap, panginten anu pangkuatna, didamel ku Apple, dibanderol 7,99 euro sareng sayogi di App Store.

ShiftLife - Shift Organizer pikeun ios

ShiftLife mangrupikeun aplikasi anu saé pikeun anu damel shift. Atuh kana témplat anu anjeun tiasa jiptakeun, anjeun tiasa sacara gampang nambihan kana kalénder anjeun

Toca Boca: kaulinan pikeun barudak leutik

Toca Boca ngembangkeun kaulinan anu dirancang pikeun barudak leutik pikeun senang-senang sareng diajar dina waktos anu sami. Motong rambut, janten dokter, atanapi masak tiasa pikaresepeun