Spiderman sayogi 1 Séptémber

Tungtungna Gameloft parantos mastikeun yén pertandingan anyarna, Spiderman Total Mayhem, bakal sayogi ti 1 Séptémber. A…

Klon Cina iPhone 4

Di Cina sadayana disalin sareng iPhone 4 moal janten pengecualian, janten kanggo ayeuna ...

Tés gancang pikeun iPad

Upami anjeun nembé ngagaleuh iPad di Spanyol sareng anjeun hoyong terang kecepatan maksimal dimana anjeun tiasa ...

Program pikeun atlit luar

Upami anjeun resep lumpat, bersepeda, skating atanapi olahraga outdoor anu sanés, tulisan ieu, tanpa diragukeun, ...

Dimana telepon abdi?

Nalika urang nyarios yén App Store pinuh ku aplikasi anu panasaran, éta sanés lulucon, sareng ieu salah sahijina….

Resep dahareun Peruvian tina iPhone anjeun

Naha anjeun resep masak atanapi nyobian masakan internasional anu béda? Naha anjeun ngagaduhan tamu sareng anjeun badé inovatif kalayan piring anu anjeun nyiapkeun? ...

Dimana Wally? pikeun iphone

Duka anu saé, pastina nalika anjeun masih murangkalih anjeun émut lalaki anu nganggo baju haneut beureum bodas ...

Lemmings dina iPhone anjeun

Tiasa waé anjeun seueur anu émut kana tahapan mulia anu dialami PSX / PSOne, sareng éta berkat kaulinan ...

Tinjauan - HAWX

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun dina postingan anu sanés, di dieu kami nyandak anjeun HAWX, salah sahiji gim anu kami tiasa analisa sareng uji ...

Review - Jam Alarm Saré

Kalayan Jam Alarm Daur Sare kami moal deui gaduh alesan pikeun hudang telat. Naha badé angkat damel, ka ...

Tinjauan - Ngudag Trivial

Perusahaan éléktronik anu kasohor, saatos nyandak kaulinan pikeun iPhone / iPod Touch sapertos The Sims 3, nampilkeun ...

Tinjauan - Meteor Blitz

Kalayan kontrol lemes, épék visual anu suksés pisan sareng dosis playability anu luhur, kami nampilkeun anjeun ulasan lengkep ...

Tinjauan - Agul Amukan

Sakali deui, masarakat Gameloft parantos ngantepkeun kami sareng sungutna kabuka. Kalayan Blades of Fury aranjeunna ngagaduhan ...

Review - Knight urang Onrush

Kinght's Onrush parantos aya di AppStore pikeun sababaraha waktos, sareng kami henteu kantos nyarioskeun perkawis éta. Ngadamel…

Aplikasi - Wattpad

Wattpad mangrupikeun aplikasi anu pernah aya di dunya pustaka. Mangrupikeun komunitas pangguna anu ageung ...

The Brutus dina iPhone anjeun

http://www.youtube.com/watch?v=f2dm80_wHNE Si os digo la verdad este juego online lo probé una vez y me pareció una pérdida de tiempo,…

Distorsi tina "Project Jailbreak"

Postingan ieu ngandung opini pribadi anu kuring arepkeun anjeun hormat sareng diskusikeun ku cara anu wajar sareng henteu nganggo basa anu salah….

Tinjauan - NFS Undercover

Saatos nunjukkeun anjeun kamajuan teras-terasan deui, anjeun ayeuna parantos sayogi ulasan ngeunaan game hébat Need For Speed: ...

Tinjauan - Myst

Sababaraha dinten ka pengker kami ngagema peluncuran gim Myst anu kasohor pikeun iPhone / iPod Touch. Upami anjeun hoyong terang ...

Kaulinan - Pick'T Poker

Kami nembe parantos tiasa nguji gim Pick'T Poker, sareng urang kedah ngaku yén upami anjeun resep kaulinan ...

Kaulinan - Kaulinan Baseball

Baseball Game, namina nunjukkeun, mangrupikeun kaulinan baseball pikeun iPhone / iPod Touch urang. Naha anjeun ningali ...

Kaulinan - Kontrol Hiber

Kami nampilkeun anjeun dinten ayeuna anu kaulinan anu kami anggap asli. Disebut Control Flight, sareng éta sayogi pikeun duanana ...

Kaulinan - Kota Gelembung

Di Kota Gelembung tujuan urang bakal ngabeledugkeun gelembung anu béda (atanapi langkung pas dina hal ieu, sirah) ku gabung sareng 3 ...

Aplikasi - Juxtaposer

Juxtaposer ngamungkinkeun urang ngagabungkeun sababaraha gambar pikeun nyieun poto panasaran. Jang ngalampahkeun ieu, éta ngalaksanakeun antar muka anu saderhana tur intuitif. Anu…

iShoot, gim pantun

iShoot mangrupikeun gim anu modis dina iphone, dugi ka pencipta gim video ...

Aplikasi - Radio SHOUTcast

Aya seueur alternatif pikeun ngadangukeun radio dina iPhone atanapi iPod Touch urang ngalangkungan internét. Di dieu urang parantos ...

Aplikasi - iFitness

iFidence mangrupikeun aplikasi anu ngagambarkeun sajenis palatih pribadi nalika ngeunaan olahraga. Program ieu kalebet ...

Kaulinan - Arcade Bowling

Upami anjeun henteu acan gaduh kasempetan pikeun maénkeun Arcade Bowling dina kahirupan nyata, ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun ...

Game - The Creeps!

Kaulinan tipe Pertahanan Menara disetél dina takwa budak leutik. Urang kedah membela diri tina monster anu hirup di jero ...

Aplikasi - Quickpic

Cara saderhana pikeun ngaunduh poto tina iPhone urang kana Windows, Linux atanapi Mac liwat Wi-Fi. Kami muka aplikasi, kami milih poto ...

Kaulinan - Ferrari GT: Évolusi

Gameloft nyandak urang buruan sanés, Ferrari GT: Évolusi, dimana urang bakal balik roda 32 modél Ferrari. Urang tiasa milih ...

Aplikasi: Lie Detector

IPhone nyobian ngagaduhan kagunaan anu paling ageung pikeun narik pelanggan anyar. Salah sahiji aplikasi anu paling matak nyaéta ...

Aplikasi - Multitrack Recorder

Pamekar parangkat lunak Macintosh Sonoma Wire Works parantos ngaluarkeun aplikasi audio anyar anu disebut FourTrack for the…

Aplikasi - SpaceTime

Éta ngeunaan waktos kalkulator matématika nyata pikeun iPhone nembongan, ieu mangrupikeun kalkulator anu pangsaéna ...

Kumaha cara ngadamel telepon palsu

Program ieu ngajantenkeun kuring lucu pisan, disebatna Panggilan Palsu sareng kuring bakal ngajelaskeun kumaha jalanna ... Anjeun gaduh ...

Aplikasi - WiFiFoFum

Kalayan WiFiFoFum, scanner jaringan Wi-Fi pangsaéna anu parantos didamel dugi ka ...

Aplikasi - iHeartRadio

Pikeun pangguna iPhone / iPod Touch sareng anu resep kana stasiun radio Amérika, sumping iHeartRadio. Stasion anu kalebet ...

Aplikasi - Toodledo

Toodledo mangrupikeun manajer tugas anu kuat ("To Do's") anu bakal ngabantosan urang tetep tugas sacara teratur. Ieu…

Aplikasi - Photogene

Paméntana sababaraha pangguna, kami nampilkeun anjeun tutorial lengkep ngeunaan aplikasi Photogene. Éta mangrupikeun aplikasi tina ...

Kaulinan - Virtual Pool

Virtual Pool, gim simulasi biliar 3D laris di dunya kanggo iPhone / iPod Touch urang. Tangtosna,…

Aplikasi - Periscope

Periscope mangrupikeun utiliti anu lengkep inovatif, dirancang pikeun pangguna iPhone sareng iPod. Gawéna ngan ukur dina modeu ...

Game - Le Frog Brain Challenge

Le Frog Brain Challenge mangrupikeun tatarucingan kawéntar anu lengkep didesain ulang, ku cara anu langkung pikaresepeun, sareng gambar sareng ...

Game - Football Maén 2009

Real Football 2009 ayeuna sayogi di AppStore. Pikeun anu resep maén bal, di dieu aya gim anu luar biasa tina ...

Aplikasi - dTunes

Pamaké anu parantos masang Cydia dina iPhone atanapi iPod Touch na ayaan. Aplikasi parantos kaluar, disebat ...

Aplikasi - Countdown

Countdown mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngalacak sadaya tanggal anu kami jiptakeun pikaresepeun, atanapi pantes diémutan. Anu…

Aplikasi - Beat Maker

Kami nampilkeun anjeun Beat Maker. Program anu dikembangkeun ku perusahaan Intua, pangembang munggaran anu nyayogikeun aplikasi musik ...

Aplikasi - Kakatua Spanyol-Inggris

Kalayan Loro English-Spanish urang bakal ngagaduhan iPhone / iPod Touch urang guru Spanyol-Inggris bilingual lengkep. Ngandung daptar dasar kecap tina ...

Aplikasi - Lawuhan Newton

Dinten ieu kami nampilkeun aplikasi pikeun maéhan bosen. Éta disebat Newton's Cradle, sareng diwangun ku simulator ...

Aplikasi - Biola alit

Kami nampilkeun anjeun dinten ayeuna langkung ti ngan ukur aplikasi anu panasaran. Disebut Tiny Violin, sareng anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun simulator ...

Game - Bomberman Touch

Bomberman Touch mangrupikeun vérsi pikeun iPhone / iPod Touch tina Bomberman anu kawéntar dina sadaya kahirupan. Parantos lami…

Kaulinan - Enigmo

Dinten ieu kami nampilkeun kaulinan anu révolusi jalma anu mendakanana. Éta disebat Enigmo, sareng kuring parantos ngingetan ti ...