Apple sareng Epic Games panginten ngaluncurkeun bungkus langganan anu kalebet Club Fornite, Apple TV + sareng Apple Music

Kamari sidang antara Epic Games sareng Apple sacara resmi dimimitian, sidang anu dina sababaraha minggu ka pengker parantos ngungkabkeun a jumlahna ageung panasaran tina acara duanana perusahaan sareng éta bakal neraskeun dina minggu anu bakal datang. Bocor panganyarna nunjukkeun urang peta epik pikeun Fortnite.

Tétéla duanana Apple sareng Epic nuju negosiasi pikeun nyiptakeun paket jasa éta bakal nawiskeun pamaén aksés kana Klub Fortnite (langganan bulanan anu Epic diluncurkeun dina akhir taun kamari kanggo 11,99 euro / dolar per bulan), Apple Music sareng Apple TV + pikeun 20 euro / dolar per bulan, anu ngagambarkeun hemat 6 euro / dolar upami pilihan ieu dirawat . mandiri.

Dokumén anu parantos dibocorkeun nunjukkeun detil kumaha kumaha cara ngokolakeunana. Upami langganan dipésér ngaliwatan aplikasi Apple, parusahaan bakal tetep $ 15 tina jumlah bulanan sedengkeun Epic bakal nyandak sésana $ 5. Upami pangguna ngadaptarkeun pak ieu via Fortnite, Epic bakal tetep $ 12 sareng Apple bakal nyandak sésana.

Kami henteu terang dugi ka dugi naon perundingan tina pak ieu, tapi upami urang ngemutan yén Apple TV + kalebet, perundingan éta bakal dilaksanakeun saatos Maret 2019, nalika Apple sacara resmi ngenalkeun jasa pidéo streaming na, sanaos éta henteu hirup dugi Nopémber taun anu sami.

Piala FreeFortnite

Perjanjian bakal kalebet eusi mérek Apple dina jagad raya kaulinan, eusi anu tungtungna dikenalkeun tapi pikeun ngalaan prakték monopoli Apple.

Hubungan antara dua perusahaan runtuh nalika Epic ngenalkeun sistem pamayaran di buruan anu ngalangkungan Apple Store. Dina waktos ayeuna Apple ngusir game ti App Store (sapertos Google) sareng perselisihan antara dua perusahaan dimimitian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.