Crescent Moon Games netepkeunana dina Apple TV anyar

neoarcade

El Apple TV generasi ka-XNUMX Anjeun tiasa ngalakukeun ampir naon waé berkat App Store anjeun nyalira, tapi kuring yakin yén nalika urang mikirkeun jinis aplikasi, kaseueuran urang mikirkeun kaulinan ti mimiti. Sanaos parantos aya kaulinan anu kualitas pikeun Apple TV 4, sapertos Perang géométri 3 o Disney Tanpa wates 3.0: Star WarsKaulinan ieu peryogi kontrol anu saé upami urang hoyong ngaraoskeunana sakumaha anu dikersakeun ku Gusti sareng di dieu Crescent Moon Games ngagaduhan hal anu tiasa didugikeun.

Kaulinan kadua ti Crescent Moon Games bakal énggal sumping di Apple TV App Store, saatos parantos diluncurkeun operasi Dracula. Sabenerna urang tiasa nyarios yén "judul" kadua bakal sumping, sabab, kanyataanna, NeoArcade éta opat pertandingan dina hiji. Sareng anu paling saé sadayana, sigana mah éta saderhana saderhana sareng pikaresepeun, anu bakal ngamungkinkeun urang teuleum dina sababaraha detik sareng tanpa komplikasi ti Siri Remote, hal anu kuring pikaresepeun. Anjeun gaduh pidéo ieu di handap.

Kaulinan anu bakal di NeoArcade ieu nyaéta:

NeoFire

neofire

Dina pertandingan ieu urang kedah ngalawan lawan, anu bakal aya di luhur layar atanapi di handapeun, gumantung kana dimana urang kedah lebet. Jang ngalampahkeun ieu, sareng henteuna tiasa ngabuktoskeun, urang kedah némbak bal supados ngahontal saingan urang, anu pastina bakal ngajantenkeun anjeunna kaleungitan kasihatan atanapi anu sami. Kami ogé bakal kéngingkeun senjata khusus.

NeoSmash

neosmash

Kalayan nyarios yén éta mangrupikeun kaulinan jenis Arkanoid Sigana mah sagala diucapkeun. Sanaos, sacara logis, éta ngagaduhan béntenna.

NeoTanks

neotanks

Aya pertandingan anu lami pisan, kuring henteu terang naha éta ti Atari (upami henteu, tong ngalungkeun batu ka kuring), anu urang kedah kontrol tank pikeun ngancurkeun saingan urang, Anu tiasa janten manusa atanapi CPU. Di NeoTanks urang kedah ngalakukeun éta, tapi sigana langkung modéren.

NeoCycle

neocycle

Upami anjeun parantos ningali salah sahiji pilem tina Tron Abdi henteu kedah nyarios seueur deui. Kaulinan nyobian ngendalikeun motor anu nyéépkeun buntut, lampiran anu mangrupikeun senjata pikeun lawan urang (atanapi diri urang sorangan). Anu kedah urang lakukeun nyaéta éta saingan urang nabrak buntut urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.