Game eksklusif Microsoft Cuphead nyusup ka App Store tanpa idin

Ieu sanés pertama kalina aya kajadian anu sami dimana pamekar nyalin buruan éksklusif tina sababaraha platform sareng "nyusupkeun" kana toko Apple. Kanyataanna nyaéta gim Cuphead sacara éksklusif pikeun platform Xbox One sareng PC, tapi sababaraha jam ka pengker éta parantos aya di American App Store.

Cuphead mangrupikeun gim aksi némbak klasik sareng ngajalankeun anu museur kana pangperangan bos. Diideuan ku kartun taun 30-an, aspék visual sareng sora dirancang sacara ati-ati nganggo téknik anu sami dina waktos éta, nyaéta animasi tradisional ku panangan, latar tukang cai sareng rékaman jazz asli.

Sababaraha dinten ka pengker kasus aplikasi "palsu" sanésna dipikaterang di App Store sareng ieu kajantenan ti waktos ka waktos nalika aplikasi ngalirkeun saringan ios pikeun ngaluncurkeun aplikasi kusabab kamiripan sakumaha anu asli, sabab aplikasi palsu éta dikembangkeun ku StudioMDHR Entertainment Inc. anu katingalina mirip pisan StudioMDHR anu mangrupikeun pamekar anu nyata.

Saatos sababaraha jam aplikasi parantos online, pamekar dirina nyalira dina akun Twitter na yén warta ieu palsu:

Dina sababaraha jam ka payun (upami henteu dihapus ku waktos ayeuna) aplikasi bakal dihapus tina toko Apple pikeun plagiarismeu. Ieu mangrupikeun hal anu biasana kajantenan dina sababaraha kasempetan sareng urang moal tiasa nyalahkeun apel pikeun kajadian éta kumargi sesah milari bédana aplikasi palsu ieu sareng aplikasi nyata anu mungkin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.