Game of Thrones: Édisi ditingkatkeun sacara éksklusif pikeun iBooks

kaulinan-of-trones-ditingkatkeun-édisi

Serial tipi anu suksés Game of Thrones dumasar kana buku George RR Martin parantos janten fenomena massal sareng Apple hoyong ngawangun kasuksésan ieu sareng ngamangpaatkeun ulang taun ka-20 tina terbitan munggaran Game of Thrones, George RR Martin parantos ngaluncurkeun versi éksklusif Anyar tina buku anu ayeuna ngan ukur aya di iBooks. Dunya Buku Salah sahiji Lagu És sareng Seuneu hirup dina cara anu jero anu ngabeungharan pangalaman pamaca. Ayeuna urang ngan ukur buku hiji dina basa Inggris, tapi dina sababaraha bulan ka payun édisi digital, ogé interaktif, buku kadua dugi ka lima bakal diluncurkeun.

Kalayan Game of Thrones: Édisi Enhanced, pamiarsa tiasa ngagali kana sajarah sababaraha imah hébat Westeros sareng teras-terasan carita epik ngalangkungan peta interaktif kalayan anotasi lengkep, istilah glosarium, ringkesan bumi, sareng seueur deui. Istilah glosarium nawiskeun kami inpormasi ngeunaan patalina karakter sareng katurunan unggal imah.. Unggal buku énggal bakal ngagedéan eusi glosarium ogé kamekaran carita.

kaulinan-of-trones-ditingkatkeun-édisi-2

Dina lampiran urang tiasa mendakan inpormasi lengkep ngeunaan 92 perangko bumiogé perlambang, daérah, kasatiaan, sareng seueur deui. Tapi édisi munggaran ieu Game of Thrones: Enhanced Edition ogé masihan kami sawangan ngeunaan buku kagenep anu diarepkeun dina saga: Angin Usum Mangsa. Numutkeun ka George RR Martin:

Kami nuliskeun jaman anu anyar dina nyebarkeun sajarah. Buku digital nawiskeun pamiarsa kamampuan pikeun ngalaman kontén tambahan anu teu mungkin sateuacanna. Édisi anu ditingkatkeun ieu ngan ukur aya dina iBooks kalebet parangko sareng tangkal kulawarga sareng glosarium. Naon waé patarosan anjeun tiasa direngsekeun ku inpormasi anu disayogikeun dina masalah ieu. Mangrupikeun léngkah salajengna pikeun dunya buku.

Kaulinan singgasana: Édisi ditingkatkeun sayogi sacara éksklusif di iBooks dina basa Inggris $ 9,49. Buku ti kadua dugi ka lima Sayogi ayeuna kanggo $ 12,99.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.