The New York Times acquires Wordle pikeun leuwih ti 1 juta dollar

Aya waktos nalika anjeun kedah kaget ku sadaya warta anu ngurilingan dunya téknologi. Kami parantos ningali kumaha Apple lebet kana dunya pidéo sareng Apple Arcade, atanapi yén Netflix ngalakukeun hal anu sami ngalangkungan kaulinan gratis berkat langganan na, tapi saha anu bakal nyarioskeun ka urang amarah anu ditimbulkeun ku Wordle. Panginten anjeun henteu sadar, sesah, tapi Wordle janten sensasi. 6 nyoba unscramble hiji kecap 5-hurup, Kaulinan basajan anu nempatan sadaya jaringan sosial. Jeung tangtu, The New York Times parantos sirik sareng nembé ngagaleuh Wordle langkung ti 1 juta dolar ...

Leres, seueur anjeun bakal kaget yén alat komunikasi sapertos kitu New York Times museurkeun kaulinan tina ciri ieu. Urang kudu balik deui ka jaman baheula, kana pencét ditulis dina kertas, Naha anjeun émut halaman hobi? The New York Times geus lila pisan pindah ka ékosistem virtual, kanyataanna eta boga salah sahiji langganan kalawan paling pamaké di dunya pers, sarta enya. boga hobi Wordle sumping janten bagian tina hobi New York Times.

Leres yén aranjeunna ogé gaduh langganan hobi, tapi pikeun ayeuna, aranjeunna ngajelaskeun éta kaulinan bakal tetep bebas, Dina tungtungna aranjeunna bakal ngéléhkeun kabéh pamaké anu nyoba manggihan kecap anyar Wordle urang unggal poe, sarta sakabeh ieu boga harga: angka tujuh angka. Urang bakal ningali engké lamun berkat beuli ieu kami bakal tiasa ningali a aplikasi ios, Tapi kabeneran aya Wordle basajan tur adiktif nu persis kesederhanaan asup kana web pikeun ngalakukeun ieu "hobi" geus konci sukses na. Ngomong-ngomong, Google Anjeunna ogé hoyong ngiringan amukan Wordle sareng endog Easter. Milarian Wordle dina mesin pencari sareng tingali naon anu kajantenan sareng logo merek ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.