Twitch ngaluncurkeun fitur SharePlay anu ditunggu-tunggu dina ios

SharePlay, naon anu énggal dina ios, iPadOS, tvOS 15 sareng macOS Monterey

Kalayan datangna ios 15, pungsionalitasna SharePlay sumping ka FaceTime, dimana pamaké bakal boga kamungkinan pikeun nempo bab tina séri favorit urang, pilem atawa layanan streaming nu diluyukeun kana eta dina waktos anu sareng salaku babaturan atawa anggota kulawarga. Muhun, nurutkeun apdet ti Twitch, aranjeunna parantos ngahijikeun fungsionalitas ieu, tiasa ningali aliran babarengan salami sauran FaceTime.

Twitch parantos nambihan dukungan pikeun fungsionalitas SharePlay dina platform sareng aplikasi na. Ku kituna, ngidinan pamaké pikeun babarengan nempo video dina platform nu. Streamer karesep urang, pidéo anu ditunda, siaran acara pidéo… naon waé.

Kamari Twitch nyieun komunikasi resmi ngaliwatan Twitter na. Pilihan sharePlay sayogi dina alat anu nganggo ios 15.1 atanapi langkung luhur dina cara anu sami sareng iPadOS 15.1. Teu kitu keur Apple TV, dimana fitur ieu teu acan sadia.

Dina raraga ngamimitian sési SharePlay, pamaké urang kedah aya dina sauran FaceTime anu aktip sareng sadaya aplikasi Twitch dipasang (salain janten logueados, tangtosna).

Sakali kami ngamimitian sési sharePlay ngalangkungan FaceTime, sadaya pamilon telepon bakal disingkronkeun dina titik nu sarua playback video. Sajaba ti éta, kadali nu mangaruhan playback video (reureuh, muter, maju gancang atawa video mundur) ogé bakal nyingkronkeun.

Ogé, warta anu saé (sareng dilaksanakeun ogé) pikeun streamer platform ieu nyaéta, unggal pangguna dina telepon bakal diitung salaku panempo, tiasa gaduh kadali anu langkung nyata pikeun sémah anjeun sareng tiasa ngarahkeun atanapi nganalisa padamelan anjeun langkung rinci.

Sigana urang suksés pikeun Twitch pikeun nerapkeun fungsionalitas ieu awal, tohan pikeun narik langkung seueur pengikut ku lisan sareng dina betah tiasa mairan sareng réréncangan atanapi kulawarga ngeunaan réproduksi mana waé sareng dina cara anu nyingkronkeun. Ditungtungan ku cara kieu "Naha anjeun ningali aliran ...? Iraha…". Kami ngarepkeun sakedik-saeutik sesa aplikasi bakal diropéa dina cara anu sami pikeun ngaraosan fungsionalitas ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.