Kelas Pidéo Apple Anyar kanggo Poto Anu Saé kalayan "Dinten di Apple"

Sesi "Dinten di Apple" lumayan dibatesan ku pandemi global COVID-19 sahingga Apple turun damel sahingga pangguna moal tinggaleun tanpa sési hébat ieu anu anjeun pelajari pisan. Dina kasempetan éta anjeunna nyauran aranjeunna "Dinten di Apple di Bumi" sareng tanpa ragu aranjeunna pikaresepeun pikeun diajar trik, fungsi sareng anu sanés alat urang.

Nya, sababaraha jam ka pengker Apple ngaleupaskeun pidéo anyar anu disebut «Némbak sareng Édit Looping Video Magic dina Klip nganggo Romain Laurent | Manzana»Sareng dina video ieu anjeun tiasa ningali sababaraha trik spektakuler dina bentuk klip anu urang tiasa ngamangpaatkeun usum panas ieu.

Pidéo anu dipasang ku Apple sapertos kieu, urang moal reureuh deui:

Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali trik pidéo keren pisan sareng iPhone urang sareng di lingkungan umum anu urang tiasa mendakan duanana di pantai sareng di kota. Anu saé pisan nyaéta aranjeunna saderhana pisan pikeun dilaksanakeun sareng henteu meryogikeun pangalaman anu hébat dina éditan, atanapi anu sapertos kitu.

Ieu ampir 10 menit pidéo numana aranjeunna nunjukkeun ka kami sababaraha trik anu leres pisan pikeun dilarapkeun dina gambar kami, kami ogé tiasa milih lingkungan tina sagala rupa sareng upami anjeun nuturkeun léngkah anjeun bakal ningali kumaha anjeun ngareuwaskeun babaturan atanapi kulawarga. Hiji-hijina kakurangan sapertos biasa dina kasus ieu nyaéta pidéo na dina basa Inggris, tapi gampang pikeun nambihan penerjemah dina YouTube upami anjeun henteu terang basa na, sareng grafikna dipedar kalayan saé pisan, janten anjeun moal ngarugikeun anjeun nuturkeun. léngkahna.

Pikeun mikaresep!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.