Warna anyar pikeun AirPods Max sareng datangna AirPods Pro 2

AirPods Max

Datangna headphone munggaran overhead ti Apple, AirPods Max, anjog kalawan sakeupeul alus kelir handapeun panangan: spasi abu, pérak, héjo, pink jeung langit biru. Ayeuna, laporan anyar nunjukkeun yén urang tiasa ngarepkeun angkatan anyar warna AirPods Max anyar dina kuartal terakhir taun sareng peluncuran versi anyar AirPods Pro.. Warta datang dieusian ku headphone.

Dina publikasi panganyarna ku analis Mark Gurman on Bloomberg, anjeunna sorangan nunjukkeun yén Apple ngagaduhan dua pembaruan anu direncanakeun pikeun katalog AirPods na. Di hiji sisi, sareng sakumaha anu dikabarkan, pembaharuan AirPods Pro kalayan "kejutan" sapertos desain énggal sareng sensor énggal.

Gosip panganyarna memang nunjukkeun éta nu anyar AirPods Pro 2 bakal boga desain anyar jeung rojongan pikeun henteu aya rugi sora pikeun kahiji kalina. Urang bakal ningali kumaha Apple nerapkeun téknologi ieu sabab bakal gaduh dampak langsung kana konektipitas AirPods. Gosip ogé nunjuk ka sensor aktivitas anyar, pikeun ngaronjatkeun sagala masalah kaséhatan anu Apple geus fokus dina taun panganyarna na nu bisa masihan clues naon Apple Nyiapkeun pikeun mangsa nu bakal datang. kasehatan.

Gurman ogé nunjukkeun yén, salian model Pro anyar, Apple nyiapkeun facelift pikeun AirPods Max, kalayan niat ngenalkeun palette warna anyar pikeun ieu. Salaku tambahan, analis ogé ngarepkeun turunna harga ieu sanaos teu aya tanda-tandana. Éta henteu biasa pikeun AirPods Max mawa sababaraha kabébasan tambahan kana warna anyar sabab, numutkeun Gurman, salah sahiji ciri anu gaduh leungitna audio tapi kalayan ngenalkeun ieu dina AirPods Pro 2, Alat-alat ieu bakal peryogi sababaraha fitur diferensial pikeun pangguna (sareng langkung seueur mertimbangkeun hargana ...).

Sigana taun ieu waktosna pikeun pembaharuan dina sadaya headphone anu luhur. Kalayan rentang éntri anu diropéa taun ka tukang sareng AirPods generasi ka-3, Apple bakal museurkeun taun ieu pikeun masihan pangguna anu peryogi alat "leuwih premium" permen énggal pikeun ngapdet alatna kalayan seueur perbaikan anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.