Kengingkeun pandangan anu jero ngeunaan kumaha cara Safari dina iPad

Safari-browser

Saeutik saeutik, Browser Safari Apple parantos ningkat pisan operasina boh dina vérsi pikeun OS X ogé dina vérsi pikeun ios. Dina vérsi ios sareng OS X anu pang anyarna ieu, kuring kedah ngaku yén éta parantos maksa kuring pikeun nyingkahan browser Chrome sacara lengkep, sawaréh kusabab konsumsi batréna tinggi khususna di OS X sareng seueur sumber anu dikonsumsi tina laptop kuring. Untungna ku Safari, kuring tiasa nyingkronkeun, sapertos anu kuring lakukeun sareng Chrome, téténgger dina sadaya alat kuring, janten upami kuring nambihan halaman wéb ka karesep kuring, éta otomatis bakal ditambihan dina sadaya alat, salami kami nganggo pilihan iCloud diaktipkeun dina sadayana aranjeunna.

Operasi Safari saderhana pisan sabab, sapertos biasana dina aplikasi ios, bieu gaduh pilihan. Tapi hatur nuhun kana tombol anu ngabantosan kami pikeun nganapigasi, urang tiasa nyepetkeun bahkan ningkatkeun cara urang napigasi ngalangkungan iPad urang. Di handap ieu kami nunjukkeun operasi sekundér tombol-tombol anu aya di luhur peramban iPad kami sareng fungsi-fungsi anu disumputkeun na.

new-tab-safari-cheats

  • Nalika urang ngeklik tanda +, Safari otomatis bakal muka jandéla navigasi anyar dimana urang kedah ngalebetkeun url anu ku kami hoyong didatangan atanapi konsép anu urang hoyong téangan dina browser anu parantos kami standarkeun. Upami urang pencét tanda + sareng tahan, jandela bakal katingali nunjukkeun anu pang anyarna Nu nembe ditutup bulu mata.

tetengger Safari-curang

  • Nalika urang mencét kana buku kabuka, tetengger anu parantos kami simpen dina Safari ditingalikeun. Tapi upami urang nahan jari, Safari bakal bakal nawiskeun pilihan pikeun nyirian halaman dimana urang ayana dina waktos éta atanapi tambahkeun kana daptar bacaan.

browsing-safari-cheats

  • Upami urang hoyong uih deui ka halaman sateuacana, urang kedah mencét kana <tanda sakalian diperyogikeun dugi ka dugi ka tempat anu dipikahoyong. Sapertos pilihan anu sateuacanna, urang tiasa mencét sareng tahan tombol supados Safari urang tunjukkeun sadaya halaman anu kantos kami lawalan. Ku cara kieu, tibatan mencét sababaraha kali dina <pikeun balik deui ka halaman ti mana urang ngamimitian, urang tiasa nahan tombol sareng milih halaman awal ku cara anu langkung gancang.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.