Kensington StudioDock henteu cocog sareng iPad Pro anyar 12,9 inci

Kensington StudioDock

Dinten saatos presentasi resmi iPad Pro 12,9 inci anyar kalayan layar miniLED, sababaraha sumber nunjukkeun yén modél n ieuatanapi naha éta cocog sareng Magic Keyboard yén Apple ngaluarkeun sataun katukang pikeun iPad Pro 12,9 inci 2020 sareng 2018, anu mastikeun yén perusahaan dijantenkeun resmi ngalangkungan halaman dukungan aranjeunna.

Ieu sabab iPad 12,9 inci iPad Pro nyaéta 0,5mm langkung kentel tibatan anu ngaheulaan, janten upami urang nganggo nganggo Magic Keyboard of 2020, éta moal nutup sacara lengkep, tapi tiasa dianggo tanpa masalah. Perlu diinget yén Apple parantos nambihan warna bodas kana Magic Keyboard, ngabaru desainna supados cocog sareng iPad Pro 12,9 inci énggal.

Kensington StudioDock

The Magic Keyboard anu Apple dileupaskeun taun 2020 Henteu ngan ukur hiji-hiji alat anu teu cocog sareng iPad Pro 12,9 inci anu anyarKusabab Kensington StudioDock, aksésori anu mahal pikeun modél kieu, sanés ogé, darmaga anu hargana langkung ti 400 euro.

Kensington StudioDock mangrupikeun nangtung pikeun iPad Pro anu ngajanggélék janten komputer sareng ngamungkinkeun urang pikeun ngarobah orientasi anjeun sareng cara ngadengdekkeun dina ampir sagala arah, tapi ogé, éta dok anu kalebet:

  • Port Gigabit Ethernet
  • 3 palabuhan USB-A
  • 1 palabuhan HMDI 2.0 kalayan kaluaran 4K
  • 1 palabuhan USB-C
  • 1 maca kartu SD
  • 1 port jack 3,5mm
  • Ngawengku dok kapal nirkabel pikeun iPhone (7,5W) sareng anu sanés pikeun AirPods (5W)
  • Opsional, urang tiasa nambihan carjer kanggo Apple Watch.

La halaman wéb produk ieu, parantos nambihan tanda bintang anu nyatakeun éta teu cocog sareng 2021 inci iPad Pro 12,9. Hiji-hijina alesan anu kuring tiasa pikirkeun pikeun henteu cocog sareng modél ieu nyaéta tab dukungan dirancang pikeun milimeter pikeun iPad Pro 2018 sareng 2020, pikeun ngalereskeun kana dasarna.

Kusabab iPad 2021 12,9 inci 5 langkung 2021mm langkung lega, teu aya jalan manusa pikeun alat ieu dianggo sareng modél anyar. Naon anu jelas saatos pembaruan 12,9 inci iPad Pro XNUMX nyaéta éta teu patut, salami anjeun mésér dina waktos éta Magic Keyboard sareng / atanapi basa anu saé ieu anu ngarobah iPad anjeun kana komputer anu tiasa dianggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.