Kensington Ngenalkeun StudioCaddy: Charger Modular pikeun Alat Apple

StudioCaddy

Jumlah asesoris anu dianggo ku pangguna Apple pikeun ngatur sadaya produk perusahaan ieu seueur pisan, sanaos henteu sadayana nawiskeun tingkat kualitas anu tiasa urang ngarepkeun. Kana rupa-rupa pilihan ieu ditambihan anu énggal ti Kensington.

Kami ngobrolkeun StudioCaddy, dukungan modular pikeun alat Apple anu ngamungkinkeun kami simpen sareng dimuat dina rohangan alit boh MacBook boh iPad, iPhone sareng AirPods. Dukungan modular ieu diwangun ku dua bagian independen anu ngagabung sacara magnetik.

Pangrojongna kalebet port USB-A sareng USB-C anu sanés, anu terakhir nawiskeun kakuatan dugi ka 20 W, numutkeun aranjeunna tina Verge The.

Naon anu ditawarkeun ku Kensington StudioCaddy ka kami

Ngatur sadayana ékosistem Apple

StudioCaddy ngamungkinkeun pangguna pikeun nyimpen sareng ngeusi MacBook, iPad, iPhone, sareng AirPods na dina hiji tempat dina posisi hemat ruang anu pikaresepeun.

Carjer Qi dobel

Carger Qi dual built-in tiasa dianggo kalayan telepon pinter / alat kalayan dukungan pangisian nirkabel. Modul carjer sacara magnetik nempel kana stand MacBook / iPad pikeun ngaleutikan rohangan panyimpenan sareng tiasa dipisahkeun pikeun kalenturan tambihan.

StudioCaddy

Palabuhan USB nambihan pilihan ngecas.

Palabuhan USB-A sareng USB-C nyayogikeun pilihan muatan tambahan pikeun ngadukung iPad, iPhone, AirPods, atanapi AppleWatch anu sanés (ngecas kabel henteu kalebet). Kakuatan 20W port USB-C henteu cekap pikeun ngeusi batre MacBook naon waé.

Panyimpenan pikeun MacBook sareng iPad

Stand nangtung MacBook dina posisi luhur (katutup). Stand iPad ngamungkinkeun anjeun ningali sareng ngitung iPad atanapi iPad Pro anjeun dina orientasi potret atanapi lanskap.

Harga carjer modér Kensignton ieu sareng harga na ngahontal 179 euro. Produk ieu parantos dijual ngalangkungan halaman wéb Amazon di Amérika Serikat, tapi ayeuna henteu sayogi di Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.