Kesan munggaran ngeunaan ios 8 dina iPad

anyar-ios-8

Upami saatos tujuh alesan kuring masihan anjeun sababaraha dinten ka pengker teu masang béta munggaran ios 8, saatos dipasang, kaluar tina kawajiban moral pikeun nginpokeun ka pamiarsa urang, Abdi tiasa mastikeun yén éta masih henteu saé pikeun masangna. Seueur fitur-fitur anyar anu aranjeunna ngumumkeun sayogi dina vérsi pikeun iPhone, tapi henteu pikeun iPad.

Pikeun masang béta munggaran ios 8, kuring nganggo iPad Mini (henteu aya rétina). Operasi alatna lancar, tapi macét ti waktos ka waktos nalika ngetik dina sababaraha aplikasi.

Keyboard

keyboard-ios-8

Ngeunaan berita utama, upami anjeun parantos masang béta dina iPhone anjeun, anjeun bakal mastikeun éta keyboard sareng saran aya, anu sanés masalahna dina iPad. Nalika urang muka aplikasi Halaman pikeun nyerat dokumén, urang niténan yén palang luhur anu upami ditempatkeun di luhur keyboard tumpang tindih baris mimiti hurup sareng hurup.

sorotan

sorotan-ios-8

Fungsi sanés anu sanés sayogi, sabab langkung seueur betas kaluar, aranjeunna kedahna ngamungkinkeun, nyaéta fungsi Spotlight dina internét. Ayeuna dina béta 1, Lampu sorot tetep milarian dina alat. Dina konfigurasi, urang moal tiasa sababaraha jinis naon waé upami anjeun ngalaksanakeunana.

kamera

kaméra-ios-8

Di jero kamer upami urang mendakan berita Waktos-Selang sareng waktos anu urang tiasa nyetél kana 3 atanapi 10 detik. Time Lapse henteu ngagaduhan pilihan konfigurasi, janten teu mungkin pikeun terang sabaraha sering poto dipoto, tapi urang tiasa nganggo.

Siri

Syrians

Fungsi sanésna anu, pikeun ayeuna, Éta henteu sayogi ogé, nyaéta pikeun Siri salawasna sadar ka kami, Hei Siri. Saperti Google Ayeuna, nalika urang ngobrol sareng asisténna, ngaksésna sacara rutin (ku mencét sareng nahan tombol mimiti) téks naon anu kami dictating ka éta bakal muncul dina layar.

Multitasking

seueur tugas

Aspék anyar pikeun multitasking, sareng gambar kontak anu ku urang nembe dihubungi, jalan tanpa masalah ageung, tiasa nelepon FaceTime, ngirim pesen.

Safari

Safari

Paramban Safari upami anjeun gaduh berita anu diumumkeun dina WWDC diayakeun Senén kamari, dimana urang tiasa ningali tempoan miniatur tina halaman-halaman anu parantos kami buka sareng kolom drop-down di beulah katuhu pikeun ngaksés paporit, daptar bacaan sareng saham.

poto

fotos

Di jero Poto Aplikasi, upami kami parantos mendakan sareng éta tiasa dianggo sampurna susunan anyar saringan sareng warna sareng setélan lampu. Fungsi anyar pikeun ngalempengkeun gambar kadang-kadang némbongan, saolah-olah ku sihir, tapi kaseueuran waktos éta henteu. Milarian dumasar lokasi, mangtaun-taun sareng waktos tiasa dianggo kalayan kadang-kadang kajadian, tapi éta ngabélaan nyalira.

pos

pos

Kabaruan utama sapertos pangobatan surat pikeun nandaan éta salaku dibaca ku mindahkeun surat anu aya dina baki ka katuhu sareng anu ngahapus langsung ku mindahkeun surat anu aya dina baki ka kénca aranjeunna jalan sampurna.

surat-2

Fungsi anyar tina gulung jandela surat ka handap urang nyerat mariksa email anu sanés tiasa dianggo sampurna. Ogé pilihan énggal pikeun nambihan kontak kana agenda email kami anu teu urang disimpen, ngalangkungan tanda anu muncul di luhurna.

Babagi Kulawarga

ngabagi kulawarga

Anyar anu penting ieu anu diwanohkeun ku Apple di ios 8, sareng sapertos anu parantos kuring sebatkeun nyaéta ide anu saé, éta tiasa dianggo tanpa aya kajadian naon waé, ogé gampang pisan dianggo. Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta mastikeun rincian akun kami sareng kartu kiridit, sabab kami bakal janten panitia grup. Engké urang tiasa nambihan kulawarga urang langsung atanapi ngirimkeun uleman pikeun gabung sareng grup. Unggal-unggal aya anu hoyong mésér, panitia badé nampi pesen dimana aranjeunna bakal diinpormasi sareng tiasa nampi beuli atanapi nolakna.

batur

Wifi

Sinyal tina sambungan nirkabel jogét langkung seueur tibatan cépi dina sungut sepuh. Garis sinyal ti jaman ka jaman diturunkeun ku noél tanpa kaleungitanana sareng pulih deui dina waktos sakedap, tanpa ngalihkeun alatna.

Sakumaha sering aya dina versi béta, alatna éta biasana hurung deui, henteu sababaraha kali dina waktos ayeuna, sareng aplikasi anu didukung ayeuna tiasa liren teu disangka-sangka. Sedengkeun pikeun kasaluyuan aplikasi anu kuring pasang, aya sababaraha aplikasi sapertos Drive anu teu aya cara pikeun mukakeunana, nalika kuring nyobian, éta bakal ditutup sacara teu disangka-sangka. Anu sanés sapertos Chrome, tiasa dianggo kalayan sesah tapi sinkronisasi téténgger henteu tiasa jalan. Aplikasi Apple Halaman, Nomer, iMovie ... henteu masihan masalah sareng ios énggal, kacuali keyboardna, anu parantos kuring mairan sateuacanna. Aplikasi pikeun maénkeun pidéo sapertos VLC ogé henteu masihan masalah.

AirDrop teu jalan leres. Pikeun ngabagi ti iPad anu sampurna, tapi pikeun nampi file, éta henteu jalan. Dina hal nampi gambar, iPad ngawartosan yén aranjeunna nampi poto. Nalika éta ngaleungit, aplikasi Poto mimiti kabuka sareng ditutup, sapertos kieu sababaraha kali, dugi ka tétéla éta capé. Nalika éta capé, urang bakal ningali yén gambar na parantos ditampi dina iPad sababaraha kali.

Di momen ieu sadayana. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan béta munggaran ios 8, tong ragu tinggaleun dina koméntar anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ios jijik cenahna

    Endah, naon antar muka grafis anu matak pikasediheun, sapotong sampah
    Apple langkung tilelep unggal dinten berkat jonathan ive the conchita kipas panggedéna wurst

  2.   ค ภ Ŧ ภ ๔z (@DanFndz) cenahna

    Akhirna! Dinten anu sanés kuring ngangluh justru moal aya anu nerbitkeun naon-naon ngeunaan Ipad anu ogé aya. Milarian blog atanapi forum dimana anjeun tiasa masihan koméntar ngeunaan ios8 dina ipad kalayan langkung seueur jalma anu kagungan éta tapi kuring henteu mendakan nanaon tentang éta.
    Naon anu kajantenan, kuring reuwas nalika masang éta seueur pisan hal anu teu aya, sapertos Kaséhatan, khususna kusabab henteu aya anu nyadar yén éta henteu sayogi, janten kuring henteu terang naha éta mangrupikeun hal anu bakal ditambihan ku aranjeunna dina masa depan atanapi éta bakal janten aplikasi khusus iphone sapertos anu sanés. Dina ios7 kajantenan anu mimiti betas kaluar pikeun iPhone Kuring tiasa ngartos tapi anu logis nyaéta ngingetan éta, Pokokna operasi sacara umum (janten béta) lumayan kuring kaget, Ngan ukur dua catetan pikeun koméntar anjeun.
    Siri - Upami ngupingkeun aktip tiasa dianggo, anjeun kedah buka setélan - siri. sareng nyebatkeun "Hei Siri"
    Keyboard - Dina sababaraha aplikasi atanapi momen (facebook messenger) upami keyboard na kaluar saé sareng sadaya pilihan énggal pikeun nyarankeun kecap jsb, (nalika anjeun nganggo keyboard iphone)

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Hatur nuhun kana catetan, tapi fungsi Siri, sanaos diaktipkeun, henteu némbalan ka kuring.
      Ngeunaan keyboard, anjeun ogé parantos untung, sabab kuring henteu hasil ngajantenkeunana nembongan dina aplikasi anu kuring anggo sareng kuring parantos nyobian sababaraha.
      Naon iPad anjeun gaduh? Kuring parantos nganggo iPad Mini tanpa layar rétina, sakumaha anu kuring nunjukkeun dina alinea mimiti tulisan éta

  3.   ค ภ Ŧ ภ ๔z (@DanFndz) cenahna

    Meureun éta modél kuring henteu terang, pilihan Siri nembongan dina setting «Aktipkeun sora» (Hei Siri)? Sareng keyboard sapertos anu kuring carioskeun nyaéta nalika sistem nganggo keyboard iphone sabab éta sanés aplikasi ipad. Modél kuring nyaéta Ipad4 A1460

    1.    Luis Padilla cenahna

      Pilihan "hey Siri" aya dina setting, tapi éta henteu tiasa dianggo, bahkan dina iPhone.

  4.   Aitor cenahna

    Kuring parantos nyobian iPad nganggo layar rétina gen ka-3 sareng upami pilihan "hey siri" tiasa dianggo, naon anu lumangsung nyaéta iDevice kedah disambungkeun kana outlet listrik atanapi port USB