Toca Boo, sayogi ku diskon anu penting

ketuk-boo

Ieu sanés pertama kalina urang nyarios sareng anjeun ngeunaan pangembang Toca Boca, pamekar anu parantos fokus kana peluncuran produk anu ditujukeun pikeun pangleutikna bumi supados aranjeunna tiasa ngembangkeun kapasitas anu pikaresepeun sareng kreatif, sajaba ti ngamungkinkeun aranjeunna asup kana masing-masing gim tematik anu diluncurkeunana dina pasaran. Aplikasi ti developer Toca Boca parantos diunduh langkung ti 130 juta kali di 215 nagara. Dinten ieu kami nuju nyarioskeun salah sahiji gim pangénggalna anu parantos diluncurkeun di pasar: Toca Boo, anu, namina nunjukkeun, mangrupikeun kaulinan anu urang lebet kana kulit hantu sareng urang kedah nyebarkeun pikasieuneun.

Protagonis urang bakal ngambang di sakuliling bumi milari kulawarga, nyumput di tukangeun gorden, méja, ranjang sareng ngalih ti La Luz supados aranjeunna henteu ningali urang. Urang tiasa ngahurungkeun seuneu dapur, ngahurungkeun musik, mindahkeun barang, muka jandéla ... sateuacan urang kaluar tina nyumput sareng ngalakukeun BU!

Toca Boo nawiskeun kami desain saderhana sareng pikaresepeun mirip pisan sareng sadaya gim ti developer ieu sareng dimana murangkalih dugi ka opat taun bakal tiasa ngahibur diri ku gaduh waktos anu senang. Salaku tambahan, sabab teu ngagaduhan beuli atanapi iklan dina aplikasi, urang tiasa aman ngantepkeun alat urang ka anu alit. Toca Boo gaduh harga biasa 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh éta ngan ukur 0,99 euro.

Toca Boo Fitur

  • Jelajah imah 2-kamar, 6-kamar ageung
  • Nyingsatkeun sadayana 6 anggota kulawarga
  • Reuwas disumputkeun sapanjang imah
  • Tuang barang kanggo masihan pikasieuneun pikasieuneun
  • Berinteraksi sareng objék di bumi
  • Grafik anu narik sareng aslina
  • Kaulinan kabuka tanpa aturan atanapi wates waktu
  • Antarmuka anu ramah-nak
  • Teu aya iklan ti pihak katilu
  • Teu aya mésér dina aplikasi
Ketok Boo (Tautan AppStore)
Toca Boo4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.