Beats Fit Pro anyar parantos katingal di jalan anu disaring ku Kim Kardashian

Ngéléhkeun headphone Fit Pro

Kim Kardashian, tapiskeun headphone Beats Fit Pro énggal kanggo dileupaskeun ku Apple sakapeung Nopémber ieu sareng éta Steve moser parantos kapendak dina ios 15.1 Calon Ngaleupaskeun. Kamungkinan sareng maca berita anu diterbitkeun ku média sapertos iMore, Beats anyar bakal sumping dina 1 Nopémber sacara resmi di toko Apple.

Headphone ieu dibocorkeun dina gambar anu dicandak di luar pabrik Apple sareng padagang sapertos éta parantos kajantenan ku Beats Studio Buds. Dina kasempetan ieu, salah sahiji sadulur Kardashian tanggung jawab nunjukkeun "sacara teu rela" merek headphone Beats anyar anu aya dina payung Apple.

Gosip nunjukkeun yén headphone nirkabel anyar ieu disebat Beats Fit Pro ogé bakal ngagaduhan chip Apple's H1 pikeun mempermudah sambungan antara alat. Salaku tambahan, aranjeunna sacara logis bakal nambihan pembatalan noise aktif sareng sakitar genep jam umur batre anu janten hiji deui upami urang henteu nganggo pembatalan noise sareng sababaraha warna: hideung, kulawu, ungu sareng bodas.

Hal na tentang headphone ...

Taun ieu Jalma anu ngarencanakeun mésér headphone ti Apple atanapi merk Beats na moal tiasa ngawadul. Sareng éta salian ti AirPods, AirPods Pro sareng AirPods Max, perusahaan ogé ngaluncurkeun AirPods generasi katilu Senén kamari, Beats Studio Buds anyar sababaraha minggu ka pengker sareng ayeuna Beats Fit Pro anyar ieu diperkirakeun sumping.

Pondokna, sajumlah hade headphone anu nunjukkeun padamelan Apple dina alat ieu. Kanggo ayeuna harga headphone Beats énggal ieu henteu kanyahoanUpami gosipna leres, dina sababaraha dinten urang bakal gaduh jawaban pikeun patarosan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.