Ketukan ku Dr. Dre Powerbeats Pro kalayan diskon 90 euro

Headphone populér Ketukan ku Dr. Dre, Powerbeats Pro sayogi kalayan harga anu murah pisan ayeuna dina halaman wéb e-commerce Amazon populér. Headphone ieu anu tina perusahaan Beats sareng anu aya dina payung Apple, ayeuna aya dina harga anu paling handapna. Dina hal ieu anjeun tiasa mésér éta pikeun 159 euro, anu hartosna hemat 91 euro. 

Nyaan headphone ieu aranjeunna henteu kantos kantos kénging harga ieu janten urang tiasa nyarios yén ayeuna waktuna kanggo mésérna upami anjeun resep. Logis tawaran dina Perdana Poé Amazon anu aktip dugi ka ayeuna tengah wengi.

Sababaraha spésifikasi utama tina Beats Powerbeats Pro ieu:

  • Headphone Aktipkeun Noise Cancelling (ANC) performa nirkabel pinuh kinerja
  • Hingga 9 jam sora anu teu kaganggu (langkung ti 24 jam nganggo kotak ngeusi)
  • Kait cengkraman anu tiasa diatur sareng aman: stabilitas sareng kanyamanan tanpa nambihan beurat
  • Kilat kana kabel muatan USB-A
  • Desain bertulang, tahan ka kesang sareng cai dina latihan anu paling beurat. Peunteun IPX4
  • Kontrol volume sareng lagu dina kadua headphone, fungsi kontrol sora, sareng fungsi play otomatis sareng pause

Entong ragu upami anjeun ngantosan tawaran pikeun headphone ieu kumargi aya sakedik waktos deui sareng sapertos anu urang sebutkeun dina awal tulisan urang henteu kantos gaduh harga ieu sateuacan dina Powerbeats Pro. Headphone ieu leres tambahkeun chip H1 Apple, janten sanés Powerbeats Pro ieu urang bakal ngagaduhan sambungan nirkabel anu langkung gancang sareng langkung stabil antara alat Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.