Irisan: Tweak anu bakal ngamungkinkeun nyiptakeun sababaraha pangguna pikeun aplikasi, teu lami di Maséhi

Apple ayeuna-ayeuna henteu acan nerapkeun dina sistem operasi pikeun alat sélulér, ios, pilihan pikeun tiasa nganggo sababaraha pangguna dina hiji alat, seueur anu gaduh iPhone atanapi iPad hoyong ngagaduhan fitur ieu. Hatur nuhun ka Jailbreak tweak bakal sayogi pas keureut, anu moal ngalaksanakeun aksés boot multiuser kana alat, tapi éta bakal ngamungkinkeun kami tiasa ngadamel sababaraha akun pangguna pikeun aplikasi yén kami parantos dipasang dina alat.

Pangembang Slices parantos nyiptakeun pidéo pikeun démo anjeunSakumaha urang tiasa tingali, éta bakal merenah pisan pikeun ngapdet ieu dina alat, upami urang gaduh sababaraha akun pangguna dina aplikasi anu henteu ngagaduhan dukungan pikeun éta atanapi ngantep anggota kulawarga ngaksés milikna tina alat kami.

Screenshot tina Irisan nyabit-nyabit

Dina démo Slices anjeun tiasa ningali kumaha aplikasi Instagram diaksés, pas éta dipilih pesen pop-up nembongan tambahkeun profil anyar de Slices, bakal ngamungkinkeun kami pikeun nambihan nami anu urang hoyong kana profil sareng sakali didamel kami bakal nganggo aplikasi nganggo akun anu dipikahoyong. Upami urang nutup aplikasi sareng ngaksés deui pesen pop-up énggal bakal nyarankeun upami urang hoyong buka aplikasi sareng profil parantos didamel atanapi jantenkeun anu énggal anu nganggo akun Instagram sanés. Éta gampangna urang tiasa ngadamel profil sareng muka aplikasi sareng hiji atanapi anu sanés.

Duanana pikeun aplikasi jaringan sosial anu peryogi akun pangguna, sapertos kaulinan di mana masing-masing pangguna hoyong maju dina waktosna masing-masing, gunana pisan pikeun nganggo Irisan dina alat nganggo Jailbreak. Naon deui tina setélan tina tweak anjeun bakal tiasa ngakses sadaya propil anu didamel pikeun aplikasi sareng kakuatan anu béda hapus hiji anu urang henteu hoyong deui ngagunakeun. Di momen teu aya perkiraan tanggal pikeun tweak pikeun diunduh, pas éta sayogi kami bakal ngabéjaan anjeun.

Kumaha saur anjeun ngeunaan Irisan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Truecast cenahna

    Teu leres, naha ngadamel langkung seueur akun? Pikeun nginjeum iphone kuring? Kalayan hormat tapi anjeun langkung saé mésér iphone anjeun nyalira

  2.   Giovanni cenahna

    Baguna pikeun jalma anu ngatur dua atanapi langkung akun aktip dina aplikasi sapertos tumblr atanapi instagram anu henteu acan ngurus fungsi multisisi. Ogé pikeun waktos-waktos éta nalika dulur misan alit datang sareng nyungkeun anjeun nginjeum ipad anjeun tapi anjeun teu hoyong aranjeunna mangaruhan kamajuan anjeun dina salah sahiji gim anjeun.

  3.   Jose bolado cenahna

    Tweak ieu bakal jadi reed .. Kuring gaduh kaulinan sareng sababaraha akun sareng kuring pikir éta tweak anu saé pisan! Mudah-mudahan éta kaluar pas.