Kibor anyar sareng pilihan "Ngidinan aksés lengkep"

Teclados

Keyboard parantos janten sensasi saprak peluncuran ios 8, anjeun ngan ukur kedah ningali rangking aplikasi gratis atanapi mayar anu paling diunduh, mendakan sababaraha kibor diantarana. Tapi ti mimiti aya hiji aspék anu hariwang pikeun kalolobaan pangguna ios: seueur pamundut pikeun kami masihan aranjeunna aksés pinuh. Ieu ngandung harti yén kibor bakal tiasa ngaksés naon anu urang nyerat, janten data pribadi urang sapertos nami sareng nami kulawarga, kode aksés kana halaman wéb, panomeran kartu kiridit urang atanapi pesen anu kami kirimkeun ka babaturan urang. Naha privasi kami dijamin sareng pilihan ieu diaktipkeun?

Upami urang kedah milih tilu kibor tina daptar aplikasi tina jinis ieu anu sayogi, saur kuring mah seuseueurna pilihan bakal kalebet salah sahiji diantarana: Fleksy, SwiftKey sareng Swype. Dua anu mimitina meryogikeun aksés pinuh pikeun tiasa nganggo 100% fungsina, anu katilu, Nanging, henteu meryogikeun éta pisan, sanaos anjeun tiasa masihan idin upami anjeun hoyong. Anu nanggungjawaban kanggo SwiftKey sareng Fleksy parantos nyarioskeun perkawis ieu sareng mastikeun yén teu aya masalah keyboardna dibéré idin pikeun aksés kana sagala tulisan anu kami tulis, yén éta ngan ukur ngagunakeun éta pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna sareng nawiskeun saran ngeunaan naon anu urang nyerat deui diluyukeun sareng urang.

Apple biasana ati-ati pisan kumaha pamekar ngagunakeun data kami, tapi éta sanés mangrupikeun waktos munggaran panyiksa parantos dideteksi, sareng sanaos cenderung gancang réaksi, karusakan parantos parantos dilakukeun. Nalika ngantosan perusahaan apel masihan kami langkung seueur inpormasi ngeunaan éta atanapi netepkeun sababaraha jinis watesan pikeun fitur ieu anu dianggo keyboard, rekomendasi yén ti Actualidad iPad anu tiasa kami tawarkeun nyaéta aranjeunna henteu dipasihan ijin lengkep atanapi aranjeunna nganggo keyboard éta henteu meryogikeun fungsi ieu. Pilihan kuring parantos lami dilakukeun dina iPhone sareng iPad kuring: Swype.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi deui henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Sareng touchpal…?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Éta ogé peryogi aksés pinuh