Kibor ios 8.3 Emoji énggal

ios-8-3-Emoji

Pembaruan énggal anu diluncurkeun Apple sababaraha dinten ka pengker, iOS 8.3, diantara daptar parobihan ageung kalebet anu ku pangguna disebat seueur perhatian: keyboard Emoji anu énggal. Kalebetkeun 300 ikon anyar parantos ngajantenkeun seueur pangguna rurusuhan nga-update alatna gancang, tapi saatos kitu aranjeunna mendakan éta salian ti emoji énggal ieu aya keyboard anu diperbarui, kalayan sistem navigasi anu lengkep pisan, sareng éta ogé kalebet pilihan emoji anyar anu dugi ka ayeuna teu dipikaterang ku aranjeunna. Kami nunjukkeun keyboard anyar ieu dina pidéo sareng kami ngajelaskeun kumaha jalanna pikeun ningali kumaha nganapigasi ngalangkunganana sareng cara milih emoji énggal.

Navigasi dina keyboard anyar teras-terasan. Gulung anu teras-terasan ngamungkinkeun urang ngalangkungan seueur pisan emoji ninggalkeun navigasi vérsi sateuacana ngalangkungan tab sareng dina waktos anu sami ngalangkungan halaman dina unggal tab. Ieu tiasa sakedik ngabingungkeun, tapi ku sakedik waktos latihan anjeun tiasa ngaksés emoji langkung gancang sareng raoseun dibanding versi anu sateuacanna. Tangtosna kami tetep ngajaga kamungkinan langsung ka hiji kategori ngalangkungan ikon anu némbongan di handapeun layar.

Sakumaha ditembongkeun dina pidéo, pikeun tiasa milih ikon énggal kalayan nada kulit anu béda, anjeun kedah pencét sareng tahan emoji dugi pamilihna nembongan kalayan variétas anu béda. Sakali kami milih salah sahiji, éta bakal muncul salaku standar, sareng nalika urang ngadamel touch pondok dina emoji éta bakal ditambihan langsung tanpa kedah milih deui. Upami urang hoyong ngarobih emoji standar, urang kedah ngulang prosés pamilihan ku nahan. Sareng emoji énggal? Nya, énggal naon anu disebatkeun énggal aya sababaraha. IMac, Apple Watch sareng iPhone 6 anyar pisan, tapi émut yén pikeun anu nampi éta bakal nganggo iPhone atanapi iPad anu diénggalan ka ios 8.3 atanapi Mac kalayan Yosemite 10.10.3.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alicante_alex cenahna

    Naha henteu kajantenan ka saha waé yén nalika anjeun ngaluncurkeun keyboard emoji, éta nyandak langkung seueur ruang tibatan keyboard IOS? Kuring perhatoskeun nalika kuring nyerat pesen atanapi anu nganggo keyboard ngamungkinkeun kuring ningali hiji garis téks langkung ti anu sanés.

  2.   Flo cenahna

    Hai! Kuring gaduh iPhone 5s sareng parantos sakitar 2 bulan ti saprak kuring tiasa nempatkeun emotikon dina aplikasi naon (Facebook, aplikasi naon, instagram). Éta némbongan dina kibor, tapi nalika kuring mencét hiji aplikasi ditutup. Kuring parantos nyobian: ngahapus aplikasi naon, instagram, jst sareng masangna deui, pembaruan parangkat lunak iphone, ngahapus keyboard Emoji teras nyimpen deui teu nanaon. Naha aya anu terang naha ieu tiasa kajantenan?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Jelas éta mangrupikeun kagagalan parangkat lunak alat anjeun sabab éta henteu kedah kajantenan. Sanaos solusina tiasa disada radikal, kuring bakal malikkeun tanpa cadangan (sabab upami anjeun nempatkeun cadangan anjeun tiasa nyimpen deui naon anu nyababkeun kasalahan) sareng éta pasti bakal méréskeun anjeun.

  3.   Juan Bustillo Busalacchi cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring. Kuring ujug-ujug ngamimitian nabrak ios7.0.1 kalayan jalibreak, kuring ningkat kana 9.1, mulihkeun iphone sareng kacilakaanna tetep sami. Naon anu kuring moal lakukeun nyaéta kaleungitan sadaya inpormasi kusabab sababaraha emotikon, solusi anu anjeun usulkeun langkung parah tibatan masalah