Keyboard lengkep dina layar anyar Apple Watch Series 7

Salah sahiji bagian positip pikeun gaduh layar anu langkung ageung dina Apple Watch nyaéta ngamungkinkeun kami pikeun mikaresep keyboard lengkep dina jam tangan. Pilihan ieu moal mungkin tanpa pertumbuhan layar anu dihontal ku Apple sareng éta dina modél ayeuna urang henteu ngagaduhan keyboard lengkep pikeun diketik tapi éta dilaksanakeun dina modél anyar ieu.

Layar anu langkung ageung ogé ngadukung 50% langkung téks sapertos anu dipidangkeun dina presentasi, hal anu pangguna anu nampi seueur pesen téks atanapi email pasti bakal ngaapresiasi. Pondokna, anu penting di dieu nyaéta ukuran umum tina jam arloji sareng susunanana henteu naékkeun ampir nanaon, naon anu tumbuh nyaéta layar.

Kibor ngamungkinkeun anjeun nganggo fungsi Quickpath

Éta ogé nambihan pilihan anu disebat ku Apple salaku Quickpath, anu henteu sanés mangrupikeun pilihan tina ngetik ku ngésér dina keyboard éta sorangan. Detil anu sanés nyaéta fungsi éksklusif anyar ieu pikeun Seri 7 nganggo kecerdasan buatan pikeun diajar kecap-kecap sahingga unggal anjeun nganggo éta bakal janten langkung gampang nyerat ku cara ngageser, sapertos iPhone ayeuna.

Kalayan layar anu langkung ageung anyar ieu anu ti 41mm dugi ka 45mm tina modél anu langkung ageung, éta moal aya biaya pikeun kami ngagambar hurup sanajan urang gaduh ramo anu ageung. Tombol pikeun berinteraksi sareng antar muka sacara umum ogé parantos didesain ulang kanggo dianggo dina jam tangan anyar ieu anu kanggo waktos urang masih ngantosan. Disebutkeun yén éta tiasa telat dina usum gugur ieu malah tapi teu aya anu dikonfirmasi ku Apple janten bakal janten waktos pikeun neraskeun ngantosan dina hal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   luis cenahna

    Éta parantos dimungkinkeun ku aplikasi luar, aranjeunna veto na ayeuna aranjeunna ngempelkeunna sacara éksklusif ngan ukur kanggo arloji 7. Sakumaha anjeun tiasa apel.