29 kibor pikeun nambihan kana iPhone / iPad anjeun nganggo ios 8

27-kibor-kanggo-iphone-ipad-ios-8

Salah sahiji kakawihan sareng fitur anu ditunggu-tunggu ku seueur pangguna ios nyaéta kamungkinan nambihan kibor pihak katilu pikeun ningkatkeun cara nyeratna dina alat kami. Kalayan ios 8 Apple ngenalkeun sacara standar keyboard QuickType anu nawiskeun kami saran nalika nyerat.

Pamasangan sareng panggunaan jenis kibor ieu ngakibatkeun masihan aksés keyboard kana sadaya data yén urang nyerat sareng ieu, naha éta nomer rekening, kecap akses, alamat, paguneman ... Penjelasan pikeun gangguan ieu sanés sanés pikeun nyobian ningkatkeun jasa ku pangguna anu dianggo tina keyboard ieu.

App Store parantos dibanjiran ku keyboard pihak-katilu, sababaraha anu mangpaat pisan sareng praktis. Batur, sabalikna, didesain ngan ukur pikeun ngahususkeun tampilan anu sami. Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun, 27 kibor cocog sareng iPhone sareng iPad sareng ios 8.

Kibor ios 8 pangsaéna kanggo iPhone sareng iPad

Fleksibel

Salah sahiji pilihan anu paling lengkep sareng kustomisasi anu ogé ngamungkinkeun kami nyerat ku hiji panangan upami urang gaduh iPhone 6 Plus.

Fleksy- GIF, Web & Yelp Search (AppStore Link)
Fleksy- GIF, Milarian Wéb & Yelpbebas

TouchPal

Keyboard anu ngamungkinkeun urang nyerat ku cara ngéserkeun ramo sareng ngagunakeun gerakan supados nyeratna langkung gancang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

swype

Kalayan ngageserkeun jari anjeun di antara aksara anu ngawangun kecap, urang tiasa nyerat ku cara anu langkung gancang sareng langkung lincah, utamina upami alat urang henteu gaduh layar anu ageung teuing sareng éta tiasa kabur dina jangkauan ramo urang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

SwiftKey

Nalika urang nyerat kibor ieu, éta diajar tina gerakan sareng koréksi anu urang laksanakeun sahingga kurva diajar keyboard ieu rada leutik.

Microsoft SwiftKey Keyboard (AppStore Link)
Kibor Microsoft SwiftKeybebas

kadaptar

Keyboard ieu ngamungkinkeun kami nyerat dina basa naon waé berkat panarjamah anu ngadukung dugi ka 80 basa anu béda.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Tarjamahkeun Keyboard Pro

Kibor anu sanés anu ngamungkinkeun kami narjamahkeun téks anu kami tulis sateuacan ngirimkeun kana panampi kami, ngadukung 90 basa sareng cocog sareng kaseueuran aplikasi.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

TextExpander 3

Éta ngamungkinkeun urang nyerat nganggo singgetan anu parantos kami atur sateuacana. Salaku conto, upami urang nyerat "Telf" nomer telepon urang bakal muncul tibatan kedah nyeratna. Keyboard ieu cocog pikeun pangguna anu kedah sababaraha kali ngetik téks anu sami.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

KuaiBoard

Sapertos TextExpander 3, hatur nuhun kana keyboard ieu urang tiasa nyerat nganggo singgetan.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Tumpukan MyScript

PDA anu munggaran ngagaduhan pilihan pikeun kéngingkeun nyerat ku ngagambar hurup unggal kecap. Pikeun sadaya jalma anu nostalgia sareng MyScript Stack urang tiasa émut deui kana waktos-waktos na.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Gambar Keyboard

Kalayan Draw Keyboard anu salian ti nyerat ngamungkinkeun urang pikeun ngintunkeun naon anu urang gambar dina layar alat urang. Idéal pikeun nyandak catetan atanapi paguneman ngalangkungan aplikasi olahtalatah sapertos WhatsApp, Telegram ...)

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Papan Tulis

Ngagambar sareng corétan ku keyboard dina ios henteu pernah resep pisan. Éta cocog sareng aplikasi olahtalatah instan utami.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Déwan Kaomoji

Kaomoji, disebut ogé emotikon Jepang, ngagambarkeun rupa sareng émosi sareng janten téks, éta cocog sareng pesen téks.

Dewan Kaomoji (AppStore Link)
Déwan Kaomoji0,99 €

klip

Ngamangpaatkeun fungsi-fungsi anyar ios 8, Klip ngamungkinkeun urang nyalin pilihan téks anu sanés, nyimpenna dina aplikasi teras pilih di mana urang hoyong témpélkeun éta tina keyboard anu ditawarkeun aplikasi ieu.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Jenis tipeu

Numutkeun ka sababaraha, éta mangrupikeun salah sahiji kibor anu ngamungkinkeun urang pikeun ngetik gancang pisan, hatur nuhun kana jalan pintas sareng gerakan anu tiasa dikonfigurasi.

Nintype (Tautan AppStore)
Jenis tipeu4,99 €

SeringKetik

Keyboard ieu ngamungkinkeun urang nyimpen data anu urang tulis sacara teratur (nami lengkep, alamat pos, email, nomer telepon ...) dina email, pesen, sms sahingga urang tiasa nyeratna ku sababaraha touch keyboard.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Ngaropea kibor anjeun dina ios 8

Keyboard anu tiasa disesuaikan pikeun ios 8

Salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun ngaropea keyboard kami kalayan latar, warna, konci, fon, bayangan sareng animasi.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Keyboard Blink

Salaku tambahan kana kamungkinan kustomisasi sareng téma anu diciptakeun kalayan fon anu béda, éta ogé ngamungkinkeun kami nyerat nganggo hiji panangan iPhone sareng layar anu langkung ageung.

Blink Keyboard-hiji-hiji, gancang (AppStore Link)
Blink Keyboard-hiji-hiji, gancangbebas

Keyboard warna

Kalayan Warna Keyboard urang tiasa ngawarnaan, ngarancang sareng ngarobih keyboard urang saluyu sareng selera urang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Coolkey

Éta ngamungkinkeun urang pikeun milih warna anu dipikahoyong pikeun keyboard kami, ogé font, desain sareng animasi.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Ngahias keyboard kuring

Kibor anu sanés anu ngamungkinkeun urang ngarobih sacara lengkep.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

iKeyboard

Urang tiasa milih 100 font sareng 10 téma pikeun ngaropea keyboard kami sacara lengkep.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

FancyKey

Kalayan FancyKey urang tiasa ngaraos 45 téma anu béda kalayan latar masing-masing sareng bentuk konci.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Warna-warni Keyboard Pro

Éta ngamungkinkeun urang pikeun milih antara gaya sareng warna anu béda pikeun ngatur keyboard urang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Cool Keyboard Pro

Éta ngagaduhan 20 téma anu béda pikeun ngarobih keyboard urang.

Cool Pro Keyboard pikeun ios 8 (AppStore Link)
Cool Keyboard Pro pikeun ios 83,49 €

BrightKey

Keyboard sareng 11 téma pikeun ngaréka-réka éta ku karep urang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Minuum

Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih keyboard urang ku warna anu béda kalebet kamungkinan nambihan umbul nagara urang kana latar tukang keyboard

Minuum - The Little Keyboard for Big Fingers (AppStore Link)
Minuum - The Little Keyboard pikeun Ramo Ageung3,99 €

Téma keyboard

Sakumaha namina nunjukkeun, éta ngamungkinkeun urang pikeun ngaropea keyboard urang ku latar tukang sareng bentuk anu béda.

RainbowKey - Emoji Keyboard (AppStore Link)
RainbowKey - Emoji Keyboardbebas

ngetik

Kalayan Tipe urang tiasa ngarobih kibor sesuai ka resep urang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Kibor ios kalayan fitur tambahan

Keyboard GIF

Upami urang hoyong ngirim GIF atanapi video animasi ka kontak kami, kibor ieu idéal. Éta ngagaduhan mesin pencari GIF anu terintegrasi anu bakal ngahirupkeun paguneman urang ngalangkungan jaringan sosial sareng jasa olahtalatah instan anu cocog sareng jinis file ieu, sapertos Telegram.

Keyboard GIF (Tautan AppStore)
Keyboard GIFbebas

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kumaha tambahkeun kibor pihak katilu di ios 8, anjeun tiasa ngalangkungan tutorial ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   cesfloyd cenahna

    Naha aya keyboard anu ngagaduhan réspon haptic (geter) nalika urang ngetik?

    1.    Devin Malon cenahna

      Upami anjeun hoyong geter, kuring nginjeumkeun ieu 😉

  2.   Talion cenahna

    Hatur nuhun kana tulisan éta, kuring resep Touchpal sabab ngagaduhan téma + aksés gancang kana emojis + keyboard geser.

  3.   Jibril cenahna

    Kuring leres-leres parantos nganggo keyboard pangsaéna anu anjeun sebutkan di dieu sareng leres-leres dina fungsionalitas, antar muka sareng kustomisasi anu pangsaéna nyaéta fleksy! Éta anu pangsaéna, tapi anjeun henteu nyebatkeun keyboard anu kuring henteu acan nyobian sabab mahalna, tapi sateuacan Minggu kuring mésérna kumargi éta katingalina siga anu henteu sapertos keyboard anu sanés, keyboard anu anjeun lasut nyaéta NINTYPE! Candak pidéo dina inpo aplikasi ti toko aplikasi!

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Anjeun leres. Nuhun kana masukanana. Abdi nembé nambihan.

  4.   Alberto cenahna

    Dupi anjeun ngawartosan kuring upami aya di antara aranjeunna nawiskeun fitur SwipeSelection? (Mangrupikeun salah sahiji tweak cydia anu ngajantenkeun hirup urang langkung gampang, kumargi éta ngamungkinkeun urang ngalih kana téks ku mindahkeun jari-jari ka jero keyboard)
    Dina waktosna kuring nganggo na éta mangrupikeun hal anu paling saé anu kuring nyobian !!
    Nuhun sateuacanna!!

    1.    Jibril cenahna

      Tingali naon anu dilakukeun ku fleksy, anjeun ngantepkeun ramo dina palang luar angkasa sareng geser ti katuhu ka kénca teras mindahkeun kursor ka bagian mana waé tina kecap, janten anjeun tiasa mupus atanapi nambihan serat, tapi éta henteu milih kecap sapertos kitu !
      Di sagigireun éta, panganteur sareng geser dina keyboard ngamungkinkeun anjeun ngahapus hurup sareng kecap, nempatkeun kecap-kecap saran, toggle antara aksara ageung sareng aksara leutik, tempat keyboard dina ukuran anu bénten-bénten, sareng anu pangpayunna, kalayan fleksy pikeun nempatkeun émoticon nalika anjeun ngalaksanakeunana Mencet tombol enter, henteu sapertos anu sanés anu mencét dunya sareng ngajantenkeun anjeun ngarobah keyboard!

  5.   Diego cenahna

    Halo dina poto sampul tulisan keyboard nomer 4 abu-abu poek, naon disebatna? Abdi resep sabab ngagaduhan nomer di luhur sapertos android sareng langkung fungsional janten hatur nuhun pisan

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Éta Klip.

      1.    Diego cenahna

        Hatur nuhun Ignacio kuring bakal neraskeun ngaunduhna

  6.   José Antonio cenahna

    Naha aya anu ngalebetkeun angka dina garis di luhur hurup supados henteu teras-terasan ngalih antara hurup sareng angka? sakumaha ogé samsung.

    1.    Lantal cenahna

      keyboard éta nyaéta CLIPS. ngagaduhan fungsi anu anjeun milari

  7.   Ines cenahna

    Kusabab anjeun nyerat ieu, naha keyboard henteu kaluar anu henteu sacara otomatis ngirim sadayana anu anjeun ngetik?

  8.   Diego cenahna

    Dina android aya keyboard anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen 10 téks, bahkan meungpeukna supados henteu ngahapus, disebatna kk emoji. Kuring ngajelaskeun ieu kusabab kuring milari anu sami atanapi sami sareng ciri anu diucapkeun nuhun

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Keyboard anu ngamungkinkeun anjeun anu anjeun milari nyaéta Klip, anu ngamungkinkeun kami pikeun ngahemat téks dina aplikasi sareng ngagunakeunana iraha waé anu anjeun pikahoyong.

  9.   eureun cenahna

    halo, naha aya keyboard kanggo ios, kalayan tombol ageung? konci anu langkung ageung tina qwerty umum ?? Hatur nuhun.

  10.   terus terang cenahna

    Dupi anjeun ngawartosan kuring kumaha milarian klip keyboard gcsgscs