Kibor Ajaib anu salajengna bakal ngagaduhan tombol masing-masing ku mangsi éléktronik

magic-mouse-2-magic-trackpad-2-magic-keyboard

Rumor anyar dugi ka produk anyar kisaran Mac anu Apple badé siapkeun. Tétéla Apple parantos damel a Magic Keyborad énggal anu bakal ngagaduhan konci masing-masing anu tipografina bakal dikedalkeun dina mangsi éléktronik. Ieu ngandung harti yén konci na tiasa gampang disesuaikan sareng keyboard anu sami bakal valid pikeun alat naon waé paduli nagara dimana éta dianggo. Ieu nguatkeun rumor ngeunaan konci OLED énggal anu tiasa kalebet MacBook Pro, sanaos henteu diragukeun naon anu bakal narik perhatian anu pangpentingna nyaéta desain anu langkung langsing, sanaos kami ragu yén Apple tohan kana kakuatan atah dina laptop na.

Gosip ieu asalna reddit, langkung khusus pangguna Foxonninsider, anu dina wengi kamari ngusahakeun ngaleupaskeun sendok ieu dina jaring. Apple damel dina kibor ieu dina tangan anu ngamimitian disebut Sonder, Janten generasi anyar Magic Keyboard bakal nawiskeun tinta éléktronik dina konci na. Patarosanna kumaha aranjeunna badé méréskeun lampu latar tina konci na, kumargi bahan anu dianggo sareng tinta éléktronik tiasa ngahesekeun tugas, sareng panginten hasilna henteu sapinuhna pikaresepeun, sabab ayeuna mah keyboard MacBook. Kanyataan yén Kibor Sihir henteu lampu latar nyababkeun Apple langkung ti hiji keluhan.

Kabeneranna nyaéta teu asup akal yén dina notebook na, perusahaan Cupertino nawiskeun lampu latar LED per tombol, tapi dina Magic Keyboard, anu hargana lumayan, kami henteu mendakan pangaruh pencahyaan.

Samentawis éta, gosip ngeunaan panel OLED yén bakal ngagaduhan MacBook Pro dina keyboard na ogé dikuatkeun. Balik kana Magic Keyboard anyar, Apple parantos nganggo deui téknikna, Henteu cekap pikeun anjeunna pikeun nyungkeun kolaborasi, tapi anjeunna parantos ngamimitian negosiasi pikeun langsung Sonder sareng gabung sareng grup bisnis anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.