Keyboard SwiftKey ngahontal XNUMX juta unduhan

Salah sahiji kabaruan penting anu dibawa ios 8 nyaéta kamungkinan nambihan kibor pihak katilu pikeun ningkatkeun pangalaman ngetikkeun dina alat Apple. Sanaos nyandak keyboard prediktif QuickType sacara standar, seueur pangguna parantos milih masang keyboard pihak katilu énggal sapertos SwiftKey, Swype sareng Fleksy utamina, sapertos urang tiasa tingali dina peringkat aplikasi gratis sareng anu mayar.

Di Amérika Serikat contona, Keyboard SwiftKey parantos naék kana puncak aplikasi gratis kalayan langkung ti sajuta unduhan, sakumaha dilaporkeun ku MacRumors, ngan 24 jam saatos versi kadalapan ios sayogi kanggo diunduh. Émut yén ti mimiti Rebo tanggal 19, anjeun parantos tiasa ngapdet alat kana versi anyar ieu, tapi kedah diémutan yén dugi ka ayeuna, masih teu acan aya Jailbreak kanggo vérsi ieu. Upami anjeun dina ios 7.1.2 sareng anjeun teu hoyong leungit, pikirkeun dua kali sateuacan ngapdet deui, sabab teu aya jalan deui.

SwiftKey ngalaman reureuh sakeudeung dina ngaluncurkeun aplikasi na, kusabab ngolah aplikasi ku Apple Store, janten saleresna, keyboard na parantos diunduh langkung ti sajuta kali dina waktos kirang ti 24 jam. Kauntungannana SwifKey dibandingkeun pesaing séjén sapertos Swype sareng Fleksy, nyaéta éta sayogi pikeun diunduh sacara gratis anu ngamungkinkeun urang kasempetan anu saé pikeun nyobaan alternatip kana keyboard ios 8 anyar, QuickType, tanpa kedah ngorehan saku anjeun.

Operasi SwiftKey mirip pisan sareng Swype, anu ngamungkinkeun urang nyerat ku cara ngagésérkeun ramo dina aksara sareng ogé nyingkronkeun tulisan urang sareng awan, anu ngamungkinkeun urang tiasa ngaraosan keyboard ieu dina alat sanés tanpa kedah "ngajarkeun" cara nyerat ka aplikasi deui.

Microsoft SwiftKey Keyboard (AppStore Link)
Kibor Microsoft SwiftKeybebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.