Keynote Apple nguciwakeun, sareng éta hiji hal anu saé

Tanggal 14, sakumaha anjeun ogé terang sabab anjeun pasti nuturkeunana sareng kami sacara langsung, Apple Keynote énggal lumangsung dimana sagala rupa produk diluncurkeun salaku anu énggal. rentang iPad, rada direnovasi Apple Watch sareng tangtos kisaran lengkep iPhone 13, tapi, kusabab seueur alesan Keynote ieu mangrupikeun kekecewaan nyata.

Henteu sugema anu dihasilkeun Keynote tanggal 14 Séptémber populér, tapi urang tiasa maca positip tina naon anu kajantenan. Acara presentasi iPhone 13 mangrupikeun kuciwa nyata pikeun seueur pangguna, janten ... Naha ieu tiasa saé?

Walungan henteu salawasna mawa cai

Waktos Ieu anjeunna ngagem praktis nanaon. Kami parantos usum panas satia percanten kana tipu daya Jon Prosser sareng Mark Gurman, saolah-olah aranjeunna da'wah Apple. Sanaos leres yén urang kedah masihan kauntungan tina mamang éta sabab aya seueur kasempetan anu aranjeunna suksés, upami urang ngagaduhan lembar Excel (Angka pikeun satia Apple) kalayan itungan statistik tina ramalanna, kami bakal parantos masihan realitas wajah sateuacanna.

Ego na parantos ngajantenkeun aranjeunna lebet kana kolam renang langkung ti ayeuna sareng Apple parantos tiasa nyandak bagian dina éta pikeun nyindiran aranjeunna ku Keynote anu aya sakedik atanapi teu aya hubunganana sareng naon anu diarepkeun.

Kumaha upami urang marios sadayana rumor yén analis papier-mâché sneak on kami usum panas ieu?

  • IPhone 13 Pro bakal ngagaduhan sistem Salawasna Hurung sami sareng Apple Watch: Gosip ieu ampir teu dimana-mana waé nyandakna, dasarna kusabab urang bakal ningali bit fungsionalitas dina sababaraha rupa iOS 15, hal anu henteu pernah kajantenan.
  • Apple Watch bakal nampilkeun desain ulang brutal anu henteu kantos ditingali sateuacanna: Pikirkeun hal éta, teu aya smartwatch anu lengkep datar sareng sudut dina pasaran, éta jauh tina sadaya logika kusabab résistansi sareng ergonomikna bakal sacara kompromi sacara signifikan.
  • AirPods generasi katilu, satengahna antara AirPods Pro sareng AirPods: Sugan salah sahiji produk anu paling logika dina presentasi, tapi kanyataanana nyaéta yén AirPods Pro sareng AirPods aslina ditepikeun dina Keynote anu béda sareng iPhone, ogé ku recidivism, urang parantos sahenteuna Keynotes ngantosan aranjeunna.

Tim Cook kedah nahan seuri dina Keynote

19:00 Waktos Spanyol dugi (10:00 di Cupertino) sareng Tim Cook ngamimitian Keynote saolah-olah buru-buru, ampir tanpa ngucapkeun salam bari urang nginum cai tina beueus tikoro ampir dua jam langsung di YouTube, kami mendakan iPad. Leres, tepatna iPad anu seueur pisan analis janji urang moal ningali nalika Keynote ieu. Sareng upami éta iPad Pro anjeun nyarios: "muhun, hayu urang balik", tapi teu aya anu jauh tina bebeneran, Apple bet dina iPad 10.2 inci, produk na anu paling dasar dina kisaran iPadOS anu nampi 122º sareng 12MP énggal Kaméra FaceTime sareng paningkatan parangkat lunak.

Satuluyna ampir teu dicaram yén "kami ditipu", Apple nempatkeun iPad Mini dina regu, nyaéta, singgetna, miniatur iPad 8,5 inci, kalayan konektipitas 5G lengkep sareng Touch ID langsung dina tombol kakuatan. Leres, urang nyarios pas ngeunaan iPad Mini éta sapoé sateuacan analis ieu yakin yén éta moal kaluar dugi ka akhir taun sareng éta diajar ku perusahaan Cupertino. Kami parantos bieu lima belas menit Keynote sareng sirah kami parantos ngabeledug, kami kasieunan anu pang parahna, sareng éta.

Salajengna nyaéta Apple Watch, sareng sering Apple Watch. Ngan éta Apple Watch éta ngajual haseup Aranjeunna parantos mastikeun sababaraha bulan ka kami yén anjeunna moal angkat. Henteu sénsor suhu, teu aya desain anyar radikal anu disaruakeun sareng kisaran produk iPhone, téknologi pangukuran anu langkung canggih. Apple Watch Series 7 anu anyar hakékatna épolusi saeutik tina Apple Watch Series 6 dina hal panel hareup, ngirangan pasisian sareng ngabengkokkeun layar, hal anu Apple parantos latihan dina alat sanés sareng terang kumaha carana ngalaksanakeunana.

Kami teraskeun bingo nganggo iPhone 13 sareng jajaranana, didieu sahenteuna aranjeunna pencét naon-naon, tapi hé, ngémutan yén paningkatan sakedik ngan ukur dina 20% ipis, modul kaméra nganggo tangkepan cahaya anu langkung saé sareng layar kalayan panyegaran 120 Hz langkung luhur pikeun panel Modél «Pro», sanés urang badé nempatkeun medali pikeun aranjeunna. Tangtosna, aranjeunna meunang kaluar tina leungeun Salawasna Hurung, janji séjén anu murag kana cai borage nalika Keynote. Serius, Tim Cook panginten kedah némbak ratusan nyandak sabab anjeunna seuri.

Entong kaleungitan iman, ayeuna sumping teh Hiji deui Thing, éta Steve Jobs ka kuring. Kiridit medar dina layar siga anu aya tirai Star Wars nalika kami ojiplomatik ngantosan pengumuman anu hadé, AirPods generasi katilu.

Éta lepat urang, tapi éta saé

Leres, sareng kuring henteu nganggo kolorao ngomong. Anu lepatna mangrupikeun kuring, sabab kuring ogé masihan kapercayaan ka analis Amérika Kalér anu masihan kami seueur kunjungan, anu ngagumbirakeun kuring salaku masing-masing anjeun, sabab anu ngalanggan garis ieu henteu sanés ngan ukur pengikut Apple, dina ukuran anu langkung ageung atanapi kirang, tapi anu tuang dina méja anu sami sareng anjeun. Aranjeunna ogé nipu kuring, kalayan parah yén kuring janten bagian tina bisnis aranjeunna, sacara teu dihaja tapi sacara consensually, tanpa niat tapi ku kaliru.

Sareng sumping tanggal 15 Séptémber, keyover catetan sareng koméntar ti grup Telegram kami (gabung sareng kami, kami parantos langkung ti 1.100 pangguna) nunjuk ka Keynote salaku salah sahiji anu paling nguciwakeun.

Sareng ayeuna kuring bakal ngayakinkeun anjeun naha ieu sadayana saé. Éta warta anu saé pisan yén Apple bertentangan sareng analis naha urang resep atanapi henteu, ieu ngandung harti yén Apple tungtungna balik deui kana jalan rasiah sareng padamelan anu parantos dilakukeun, henteu masalah naon anu diomongkeun ku masarakat. ngajual haseup sareng nyirian jalanna nyalira. Ieu, parantos sareng bakal janten ajaran Apple, sareng Hatur nuhun kana Keynote taun ayeuna, Keynote salajengna bakal langkung istiméwa, éta bakal sapertos sateuacanna, sabab kami henteu terang naon anu tiasa kajantenan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xavi cenahna

    Tulisanna hebat.
    Kuring kedah nambihan yén éta sanés kalepatan jalma anu nyariosna. Upami henteu sadayana halaman wéb anu ngempelkeun rumor sapertos kitu, éta sanés berita.
    Nyalahkeun nyebarkeunana.
    Kuring ogé kedah nyebatkeun yén Keynote ieu saur kuring mangrupikeun salah sahiji kuciwana pangageungna dina mangtaun-taun, upami sanés anu paling parah.
    Jigana éta hiji-hijina Apple Keynote anu NO alat ngagaduhan anu anyar.
    Éta parantos janten konci anu mana dina sadaya alat hiji-hijina hal anu parantos aranjeunna laksanakeun nyaéta paningkatan anu parantos ditingali. TEU BARUAR.
    Ku teu sangka éta kabeneran. Kuring leres-leres yakin yén Keynote ieu mangrupikeun hasilna, teu langkung teu kirang, tina pandemi anu mangaruhan aliran kerja Apple. Anu normal.
    Sadayana parantos langkung sami. Henteu aya anu énggal. Dina alat henteu.

  2.   Dag cenahna

    Kuring ningali cara kitu, aya sababaraha taun di mana presentasi sareng paningkatanna nguciwakeun, hayu urang émut yén henteu unggal taun revolusi dina téknologi bakal datang. Hanjakalna, atanapi untungna sabab urang bakal tungtungna jenuh, éta ngan ukur kajantenan unggal sababaraha taun.

    Hayu urang tingali naha taun payun mangrupikeun anu saé.