Apple ngirimkeun uleman pikeun acara anu aranjeunna bakal nampilkeun iPhone SE sareng iPad Pro tina 9.7 ″

keynote Éta resmi ayeuna. Apple nembé ngintunkeun uleman kanggo acara anu, upami teu aya kejutan sareng ramalan dipanggihan, anu énggal 4 inci iPhone jeung modél iPad anyar 9.7 inci anu ningal tanggal presentasi na robih ti Oktober biasa janten diumumkeun deui di cinyusu. Sakumaha urang sadayana ngarepkeun, éta Keynote dinten bakal dirayakeun March 21 di na, upami teu aya kejutan, Éta bakal tabuh 10 énjing Pasipik. Upami anjeun hoyong terang jam sabaraha acara éta bakal dilaksanakeun di daérah anjeun, anjeun kedah tetep maca.

Intina 21 Maret

Jam inti pikeun 21 Maret

  • España: 19: 00h
  • Kapuloan Kanaria: 18: 00h
  • Méksiko Kota 12: 00h
  • Colombia: 12: 00h
  • Argentina: 14: 00h
  • Chili: 14: 00h
  • Péru: 12: 00h
  • Ékuador: 12: 00h
  • Venezuela: 12: 30h
  • républik Dominika: 13: 00h
  • Kosta Rika: 11: 00h
  • Guatemala: 11: 00h
  • Puerto Rico: 13: 00h
  • Bolivia: 13: 00h.
  • Uruguay: 14: 00h
  • El Salvador: 11: 00h
  • Panama: 12: 00h
  • Honduras: 11: 00h
  • Paraguay: 13: 00h
  • Nikaragua: 11: 00h
  • Kuba: 13: 00h

Hanjakalna sareng sapertos biasa mangtaun-taun ayeuna, teu aya kejutan ageung anu diarepkeun. IPhone 4 inci bakal ditelepon iPhone SE sareng bakal ngagaduhan ngarancang ampir persis sareng iPhone 5s, badé negeskeun yén panutup pikeun modél 4 inci terakhir bakal sah pikeun anu salajengna. Béda desain anu pangageungna nyaéta dina tombol bobo, dina modél salajengna dina posisi anu sami sapertos dina iPhone 6+. Di jero, modél anyar bakal ngagaduhan komponén anu sami anu urang mendakan dina iPhone 6s (A9 sareng M9, 2GB RAM sareng chip NFC kanggo mayar ku Apple Pay) tapi éta moal kalebet layar 3D Touch sareng kaméra na nyimpang tina anu tina modél samemehna.

Sedengkeun pikeun 9.7 inci iPad Pro Urang tiasa nyarios yén éta bakal janten versi anu dikirangan (ku ukuran) tina tablet propésional anu dipidangkeun dina bulan Séptember, tapi ku flash pikeun poto. Sapertos modél 12.9 inci, iPad ukuran pinuh anyar bakal cocog sareng Apple Pencil sareng ngagaduhan Smart Connector supados aksésoris tiasa dipasang, modél na sateuacanna diarepkeun janten Smart Keyboard anu langkung alit supados pas pisan sareng. Modél 9.7 inci. Sapertos modél pangageungna, éta bakal ngagaduhan prosesor AX9, 4GB RAM, sareng opat speaker.

Bisi naon waé, Apple sok ngajaga sakedik kejutan sareng aya kirang terang naon ace anu disimpen pikeun Keynote salajengna. Kuring miharep éta henteu mahal teuing harga pikeun iPad, kumargi kuring hoyong kéngingkeun. Sareng anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Colilla cenahna

    Éta ngeunaan waktos, dinten ayeuna urang nuju ngarékam podcast sareng kami panasaran iraha aranjeunna badé ngintunkeun 😀 HABEMUS iPHONE JAJAJAJA

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Leres, sareng kuring kedah ngédit hal anu kuring atos nyerat nalika uleman ieu bakal dikirim. Jarang pisan yén aranjeunna parantos lami pisan.