Kidizoom DX2 ku VTech, arloji pinter pikeun murangkalih

Dinten ieu kami nganalisis alat anu khusus pisan: arloji pinter pikeun murangkalih. Kidizoom DX2 ti VTech pikaresepeun, éta ngabantosan murangkalih diajar sareng ogé sepuh tiasa tenang pisan sareng éta.

Jam pinter ieu sanés ti Apple, éta bahkan henteu nyambung sareng iPhone kami, tapi khususna dirancang pikeun anu alit di bumi. VTech parantos ngahontal alat anu mantep, pikaresepeun pisan pikeun barudak leutik di bumi, anu ogé bakal ngajarkeun aranjeunna hal-hal sapertos terang waktos dina analog sareng bakal ngadorong aranjeunna pikeun ningkatkeun kagiatan fisikna, Sareng kuring kaget pisan dina hal operasina, pisan intuitif sareng réspon taktil anu saé tina layar.

Especificaciones

Jam tangan anu didamel tina plastik, ringan pisan (bieu 100 gram) sareng langkung lemes ti batan logam atanapi gelas, janten langkung cocog pikeun anggo budak. Mibanda layar rampa kalayan ukuran 1,44 inci warna lengkep, sareng tiasa dianggo sareng batré terintegrasi (henteu tiasa diganti) anu dieusi deui ku cara konektor microUSB anu aya di sisi na kabel anu dilebetkeun dina kotak. Batréna ngagaduhan otonomi anu bakal béda-béda gumantung kana waktos panggunaan, mimitian ti sababaraha dinten upami panggunaanna intensif pisan, dugi ka saminggu kalayan langkung biasa dianggo. Saklar dina tonggong jam tangan ngamungkinkeun arloji dipareuman lengkep nalika waktosna henteu lami badé dipakena.

Éta ngagaduhan dua kaméra, hiji ayana di payun, kanggo nyandak poto selfie, sareng anu sanésna di payun. Éta ngamungkinkeun néwak poto kalayan résolusi 640 × 480 sareng pidéo dugi ka 60 detik kalayan résolusi 320 × 240. Hatur nuhun kana mémori internal 256MB, sadaya anu anjeun candak bakal disimpen dina jam sorangan, sareng kamungkinan diunduh kana komputer liwat kabel microUSB. Kapasitas neundeun kirang langkung 1500 poto sareng 10 menit pidéo dina resolusi lengkep.

Éta ngagaduhan tombol di sisi pikeun navigasi ménu, sareng anu sanés di sisi sanésna pikeun moto poto sareng pidéo. Di sisi anu sami éta ngagaduhan konektor microUSB, kalayan tutup karét anu nyegah asupna lebu sareng kokotor anu sanés. VTech DX2 henteu tahan cai, éta tahan tina percikan, tapi éta henteu kedah dilelepkeun dina cai atanapi nempatkeun handapeun keran. Éta mangrupikeun hiji-hijina "tapi" anu tiasa dianggo dina jam tangan ieu, anu, kusabab spésipikasi sareng kualitas ngawangunna, sigana sampurna pikeun anu alit di bumi.

Éta ngagaduhan tali konvensional pikeun cekelan pigeulang. Tali ukuranana pikeun pigeulang anu langkung alit, sareng gaduh liang panyesuaian anu cekap dugi ka 10-12 taun tiasa ngagunakeunana tanpa aya masalah. Mangrupikeun tali anu keuna ku lemes pisan, raoseun pisan dianggo, anu entengna ogé nyumbang. Mékanisme panutupanana gesper aman sareng nyegah panyiraman atanapi karugian teu kahaja.

Kaulinan, alat sareng diajar

Arloji boro-boro meryogikeun konfigurasi kanggo tiasa ngamimitian nganggo éta. Sakali tanggal sareng waktos na parantos dituduhkeun, sadaya eusina tiasa dianggo. Kaulinan anu diadaptasi pikeun dianggo ku panganteur touch anu saderhana, mimitian ti tatarucingan dugi ka maze. Anu leutik henteu peryogi langkung ti sababaraha detik pikeun terang kumaha jalanna, sareng éta kaulinan anu pondok pisan anu ku bantosan sora anu aranjeunna emit bakal ngamungkinkeun aranjeunna gaduh waktos anu senang. Aya ogé kaulinan atikan sapertos anu ngabantosan barudak terang jam-jam nganggo jam tangan.

Éta malah ngagaduhan kaulinan kanyataanana nambahan, anu ngajantenkeun murangkalih kedah ngalih sahingga monster nembongan dina layar di dunya nyata, berkat kaméra payun, anu aranjeunna kedah musnahkeun ku paningali. Beuki anjeun mindahkeun langkung monster bakal muncul. Promosi kagiatan fisik mangrupikeun fitur anu penting dina eusi Kidizoom DX2., kalayan seueur aplikasi anu ngadorong murangkalih luncat, lumpat, leumpang ... pikeun ngahontal tujuanana, berkat analisis gerakan anu dilakukeun ku arloji ngalangkungan akselerator terpadu na.

Tangtosna éta jam tangan mangrupikeun jam tangan, sareng sapertos kitu panggilan éta mangrupikeun bagian anu penting. Anjeun gaduh sababaraha telepon panggero anu anjeun tiasa sacara gampang robih, ogé ngagentos antara jam analog sareng digital, ogé alat khas anu sanés pikeun arloji pinter, sapertos alarm, stopwatch, kalénder, timer, jsb. Sadaya ieu ku panganteur anu intuitif pisan anu tiasa dicekel ku barudak kalayan sampurna.

Kaméra mangrupikeun bintang ageung tina jam tangan ieu. Barudak bakal tiasa némbak selfie atanapi poto babaturanana atanapi lingkunganana, sareng ngarobihna ku objék sareng pigura anu pikaresepeun, anu teras tiasa diunduh kana komputer atanapi dianggo wallpaper pikeun nyanghareupan jam. Mangrupikeun salah sahiji kagiatan anu paling lucu anu paling pikaresepeun pikeun barudak leutik kalayan jam tangan VTech ieu. Ogé pidio atanapi bahkan catetan sora, anu teras tiasa diputer tina alat éta nyalira.

Upami sadaya eusi ieu henteu cekap, tina halaman wéb VTech anjeun tiasa ngaunduh aplikasi Explor @ park (link) pikeun Windows sareng Mac, anu ogé nambihan update pikeun jam tangan urang anjeun tiasa ngaunduh kaulinan, téma sareng eusi sanés anu sajajalanna gratis sareng pasang éta dina jam tangan supados kontén na bénten. Éta mangrupikeun aplikasi alit sareng file anu boro-boro nyandak rohangan, janten anjeun moal ngagaduhan masalah dina ngaunduh sadaya eusi anu dipikahoyong. Pikeun ngaunduh poto sareng pidéo kana komputer, anjeun ngan saukur kedah nyambungkeunana sareng éta bakal kauninga salaku panyimpenan éksternal anu tiasa nyéred eusi kana hard drive anjeun, atanapi bahkan mupus na.

Teu hariwang pikeun kolot

Salah sahiji aspék anu paling penting dina nonton nyaéta sadaya eusi na didesain kanggo anu alit di bumi, sareng teu aya kamungkinan ngaksés kontén anu sanés. Arloji éta henteu ngagaduhan jinis konéktipitas, sanés WiFi atanapi Bluetooth, Janten teu aya résiko murangkalihna ngaunduh hal anu henteu pantes, atanapi nyéépkeun artos tanpa pengawasan urang. Éta ogé henteu mungkin pikeun batur pikeun ngalacak jam tangan. Urang tiasa tenang pisan yén budak leutik urang nganggo éta, hal anu penting pisan nalika urang nyarioskeun murangkalih sapertos kitu.

Pendapat editor

Jam tangan Kidizoom DX2 ti VTech mangrupikeun cocooan anu sampurna pikeun anu alit di bumi. Éta alatan bahan sareng kualitas konstruksi, parangkat lunak intuitif sareng layar sentuh anu responsif pisan, tapi anu langkung ti éta, pikeun eusina diadaptasi ka barudak ti umur 5 dugi 12 taun sareng ku rupa-rupa anu tiasa diunduh sacara gratis. . Sayogi dina sababaraha warna (pink, beureum, biru, héjo, ungu sareng buah prambus), hargana € 59,99 dina Amazon (link).

Kidizoom DX2
  • Peunteun Ă©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
€59,99
  • 80%

  • Kidizoom DX2
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • AwĂ©t
    Penerbit: 80%
  • BĂ©rĂ©s
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Lampu sareng nyaman
  • Layar rampa kalayan rĂ©spon anu saĂ©
  • Eusi pisan rupa-rupa sareng diadaptasi pikeun barudak
  • Ajak kagiatan fisik

Kontra

  • Teu kalis cai

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alvaro J. cenahna

    Éta henteu ngagaduhan hal anu paling penting pikeun kolot: Nelepon sareng milarian, tina naon anu kuring baca, éta henteu ngan ukur konsol gim mini anu teu raoseun.