Babandingan kagancangan sareng kinerja antara ios 10.1 vs ios 10.0.2 vs ios 9.3.5

ios-10-béta-ayeuna iPhone

Unggal waktos Apple ngaluarkeun versi anyar ios, seueur pangguna anu panasaran naha éta leres-leres diperbarui perangkatna kana versi ios pangénggalna. Tapi mamangna langkung ageung nalika parobihan ngalibatkeun ngarobih vérsi ios. iOS 10 parantos ngantunkeun pembaruan ios pangénggalna pikeun iPhone 4s generasi 2, iPad 3 sareng 5, iPad Mini sareng iPod touch, janten éta cocog sareng iPhone 5, dimana éta tiasa dianggo pisan, ngan anu matak héran janten modél iPhone pangkolotna anu cocog sareng versi ieu.

Minggu kamari Apple ngaluarkeun versi akhir tina ios 10.1 anu nawiskeun pangguna modeu potret iPhone 7 Plus anu ngamungkinkeun kabur latar tukang nyieun hasil anu spektakuler. Tapi éta ogé parantos nyandak kami perbaikan kaamanan utama sareng nutup kerentanan anu ngamungkinkeun kode jahat dilebetkeun kana iPhone Ngaliwatan aset JPEG, solusi anu diperyogikeun sareng éta ngan saukur kusabab aranjeunna disarankeun pikeun ngapdet kana versi panganyarna tina ios.

Seueur anu parantos maca anu teu yakin naha bakal ngamutahirkeun terminal na kana versi pangénggalna Atanapi ngantosan pembaruan anu sanés supados kinerja ios 10 optimal. Kuring kantos resep ngutamakeun kaamanan tibatan kinerja, salami terminal kuring henteu janten alat anu langkung saé salaku bahan kertas tibatan smartphone. Dimimitian tina dasarna, yén iPhone 5 tiasa dianggo sampurna sareng boro naon-naon, kuring nyarankeun ka sadayana anu gaduh mamang yén aranjeunna ngamutahirkeun enya atanapi enya, asalkan henteu pangguna jailbreak.

Tapi pikeun sadayana anu masih ragu, di handap ieu kami nunjukkeun sababaraha video dimana anjeun tiasa tingali kinerja sadaya terminal anu cocog sareng ios 10 antara vérsi pangénggalna ios 9, pembaruan munggaran ios 10 (10.2) sareng anu terakhir (10.1).

Babandingan kinerja sareng kagancangan antara iOS 10.0.2 sareng iOS 10.1 dina iPhone 5

Babandingan kinerja sareng kagancangan antara iOS 10.0.2 sareng iOS 10.1 dina iPhone 5s

Babandingan kinerja sareng kagancangan antara iOS 10.0.2 sareng iOS 10.1 dina iPhone 6

Babandingan kinerja sareng kagancangan antara iOS 10.0.2 sareng iOS 10.1 dina iPhone 6s

Babandingan kinerja sareng kagancangan antara iOS 9.3.5 sareng iOS 10.1 dina iPhone 5s

Babandingan kinerja sareng kagancangan antara iOS 9.3.5 sareng iOS 10.1 dina iPhone 6s


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.