Pangiriman iPhone 12 anyar ditunda dugi ka Nopémber kusabab seueur paménta

Dinten ieu dinten anu ageung, saatos presentasi iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro énggal (gigireun HomePod Mini) Salasa kamari, 13 Oktober, dinten ieu 16 Oktober mangrupikeun dinten titipan. Sareng dina tungtungna anu urang pikahoyong nyaéta tiasa ngagaduhan alat-alat ieu dina panangan urang. Tapi anjeun kedah gancang ngadamel reservasi ... dina waktos ayeuna urang kedah antosan dugi ka minggu kahiji Nopémber pikeun nampi aranjeunna ...

Di momen hiji-hijina alat anu tiasa urang cagar ayeuna nyaéta iPhone 12 Pro sareng iPhone 12Urang kedah ngantosan dugi ka 12 Nopémber kanggo reservasi kanggo iPhone 12 Pro Max sareng iPhone 6 Mini. Sareng kumaha urang nyaritakeun anjeun, urang tiasa nyayogikeunana tapi (dina waktos nyerat tulisan ieu) urang kedah ngantosan dugi ka 3 - 10 Nopémber kanggo nampi. Ampir tilu minggu ngantosan anu tiasa ngajantenkeun urang abadi tapi éta aya naon nalika paménta langkung ageung tibatan pasokan. Anu pangpentingna nyaéta lamun urang henteu hoyong mayar alat anu pantes nalika nampi éta, urang tiasa ngabiayaan langsung (kalayan bunga 0%) ngalangkungan Apple Store sasarengan sareng pasangan finansial anjeun Cetelem, hal anu henteu pernah aya dina peluncuran sapertos kieu. Sareng éta urang kedah émut yén urang nyarioskeun alat-alat anu sakitar (atanapi nyéépkeun) 1000 euro.

Naha anjeun teu kersa ngantosan dugi ka lami? Abdi nyarankeun yén anjeun angkat ka pangecér, Abdi nampi seueur email ti distributor utama Apple sareng sadayana ngaku gaduh unit, bahkan operator telepon ogé nawiskeun éta janten anjeun tiasa ngirangan ngantosan ku cara kieu. Kuring ogé nyaritakeun yén tungtungna anjeun kedah ditaksir, tina sudut pandang kuring gaduh garansi dua taun ngalangkungan Apple mangrupikeun hal anu hargana kumargi upami anjeun ngagaduhan masalah dina taun kadua alat éta tiasa janten nyeri sirah anu nyata cobi ngalereskeunana ngalangkungan pihak katilu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.