Kumaha cara ngirim GIF dina aplikasi Messages di ios 10

Pesen dina ios 10

Éta dipikaterang ku sadayana yén Apple parantos ngénggalan (Sareng dina cara naon!) Aplikasi Pesen di ios 10 kalayan seueur fitur-fitur anyar anu pasti bakal nyanghareupan platform olahtalatah instan sanés sapertos WhatsApp atanapi Facebook Messenger. Kamampuh ngirim GIF Éta mangrupikeun salah sahiji novelty ieu, tapi, éta henteu katingali sakumaha emoji.

Pesen ayeuna kalebet milarian GIF internal henteu kedah pikeun keyboard pihak katilu dina raraga ngalaksanakeun ieu milarian. Hal anu sami sareng naon anu parantos di Telegram dina aplikasi na.

Pikeun milarian sareng ngirim GIF ieu anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah anu kami nunjukkeun:

  • Sakali dina jero paguneman, pencét dina jamparing anu gigireun tempat téksna dilebetkeun.
  • Kami milih ikon «aplikasi»Sareng aplikasi anu dipasang dina iMessage bakal nembongan dina keyboard.
  • Kami ngageser ka katuhu atanapi ka kénca pikeun ngalih antara sadaya aplikasi anu sayogi dugi ka mendakan «imagery«, Anu tiasa dina posisi naon waé.
  • Sakali aya, kami bakal mendakan GIF anu diulas sareng urang tiasa mencét «milarian gambar sareng pidéo»Kanggo milarian GIF khusus kanggo momen paguneman naon waé, ti halo ka jogét.
  • Nalika ningali GIF anu badé dikirim, anjeun kedah némpél waé bakal nembongan langsung dina input téks siap dikintun.

Nanging, bakal aya anu mendakan éta prosés rada rumit sareng milih pilihan sanés kanggo ngirim GIFs. Salah sahiji pilihan ieu nyaéta kibor pihak katilu sapertos Gborad atanapi GIFBoard anu ngagaduhan milarian built-in kanggo GIF anu siap dikintun. Tapi sapertos sadayana, éta ngagaduhan kakurangannana, sareng éta yén éta sanés keyboard Apple resmi sareng sakumaha anu urang parantos terang, aranjeunna henteu tiasa dianggo dina performa 100% sapertos standar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juanma cenahna

    Pilihan éta ngan ukur waktos anu pondok dina pembaruan 10.0.1, sahenteuna pikeun kuring. Ayeuna henteu némbongan, nanging kuring tiasa masang anu sanés sapertos Smileys, Mac Klasik, Haté sareng Tangan, sajaba ti Musik. Aya ideu naha kuring henteu gaduh deui?

    1.    Alex Vicente cenahna

      Hai Juanma, saéstuna pilihan ieu mangrupikeun waktos anu pondok, bahkan henteu acan katingali ku seueur pangguna dina GM beta ios 10. Mangrupikeun salah sahiji aspek anu kami ngarepkeun bakal dilereskeun saatos peluncuran resmi siang ieu

  2.   Dani cenahna

    Kusabab kuring ngamutahirkeun béta kana resmi, pilihan na ngaleungit. Kasalahan ageung